продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Exped Widget Pump леката и компактна въздушна помпа

Да поставите устните си около вентил и да духате в постелката за спане, за да я надуете, не е най-релаксиращият начин да се подготвите за леглото. Това обаче е нещо, което много хора редовно правят, особено тези, които нямат място в раницата си за въздушна помпа. Така че защо да не вземете въздушна помпа, която е компактна и достатъчно мощна, която същевременно ще освободи място в раницата ви? Точно това направиха Exped за своите клиенти с Widget Pump. Компактна въздушна помпа, която е проектирана да заема възможно най-малко място в раницата ви, като същевременно надува бързо всички постелки за спане, които трябва да използвате в лагера. Тя също не спира дотук, интегрирайки няколко други функции, които просто могат да я направят незаменима част от вашето оборудване за къмпинга.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0125/8599/2282/products/KAJ_BUNE_Widget_Dura_inflate_1_1200x.jpg?v=1650314583

Exped Widget Pump е с размери само 6 x 6 x 7 см и тежи 190 гр, което я прави около размера на мобилен високоговорител. Освен това, вместо да възпроизвежда песни от вашия смартфон, той е проектиран да служи като електрическа въздушна помпа, която можете да използвате за напомпването на надуваеми дюшеци, възглавници за къмпинг и други надуваеми принадлежности, които планирате да използвате както на лагера, така и при вашите развлекателни занимания у дома. Колко бързо работи? Според компанята, той може да надуе техния собствен MegaMat Duo Long Wide за около четири минути. За справка, тази постелка за спане е с размери 197 x 132 см (дължина x ширина), така че това е доста бърза скорост за нещо, което е доста голямо. Механизмът на въздушната помпа се захранва от 3600mAh батерия, която можете да зареждате чрез USB кабел.

Според екипировката, той може да надуе напълно гореспоменатия модел MegaMat четири пъти, преди да има нужда от презареждане, така че трябва да можете да го използвате да надувате по-малки постелки за сън, преди да се наложи да го презаредите. Презареждането, между другото, отнема около шест часа. Помпата Exped Widget Pump има два режима на надуване: бърз и тих, така че можете да надуете с пълна мощност, за да надуете възможно най-бързо, или да го направите бавно, за да избегнете събуждането на някой, който спи в съседната палатка. Той също така включва универсален адаптер за вентил, който би трябвало да му позволи да надува, почти, всяка надуваема екипировка за къмпинг на пазара. Освен че изпомпва въздух във вашата постелка за спане, устройството се предлага и с вградена LED светлина, която му позволява да служи като лагерен фенер, макар и с ограничена яркост от 100 лумена.

Според оборудването, лампата може да работи непрекъснато до 72 часа при пълно зареждане. И накрая, той може да функционира като захранваща банка, така че можете да включите телефона си за бързо зареждане, когато сте наистина отчаяни в безлунна нощ. Тъй като е електрическа въздушна помпа, компанията твърди, че е в състояние да изпълнява други функции за издухване на въздух около лагера, като разпалване на огън, отстраняване на прах от екипировката ви и дори да ви помогне да изсушите мокро оборудване при спешни случаи. Помпата Exped Widget е налична сега на цена от 49,95 долара.