продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Spider M1 преносим лазерен гравьор с безкрайна работна площ

Ние сме развълнувани да ви представим Spider M1, мощен и преносим лазерен гравьор и нож с безкрайна работна площ . M1 предефинира възможностите на лазерното гравиране и рязане. Това е резултат от години опити и грешки. Spider M1 има работна площ от 200/400 мм. Безкрайната Y-ос означава, че няма нужда постоянно да препозиционирате материала за проекти с големи дължини. Той работи безкрайно по Y-ос, за да гравира и изрязва по всякакъв размер и проект. Spider M1 дава изключителна гъвкавост и способността му да работи 24/7 означава, че може да поддържа вашата безкрайна креативност. За разлика от други лазерни гравьори на пазара, които са обемисти и трудни за използване, Spider M1 използва силно интегриран дизайн с оптимизирана структура на рамката и конзолна структура с едно рамо. Y-осата използва структура на макара, а не традиционна водеща релса, която умело елиминира ограниченията на дължината за по-ефективен и минималистичен дизайн.

Тази революционна структура осигурява неограничена гъвкавост и ви позволява да създавате всичко, за което можете да мечтаете! Сега можете да имате удобството на преносимо арт студио по всяко време и навсякъде. Преносим, ​​спестяващ място и тежащ само 3 кг , Spider M1 е най-добрият инструмент, който ви дава достъп до творческия свят. Със стилна чанта , той е лесен за носене навсякъде, давайки ви възможност за гъвкавостта на гравирането в движение. Започнете да гравирате за секунди. Не е необходимо да сте професионален художник или дизайнер, за да станете креативни с лазерното гравиране. Интегрираният дизайн ви позволява да гравирате по всяко време без необходимост от отнемащ време монтаж . С лазерния гравьор Spider M1 всеки може да се докосне до своята креативност. Ако сте на пазара за преносим настолен лазерен гравьор и решение за рязане, способно да работи с голямо разнообразие от различни материали.

Spider M1 е готов да разгърне вашата креативност върху стотици материали, включително хартия, бамбук, дърво, кожа, плат и др. Spider M1 е както машина за гравиране, така и машина за маркиране и рязане на метал. Отличаващ се с бързо 5W гравиране и 10W мощност на рязане с професионална прецизност, Spider M1 е идеален за любители и малки фирми, които търсят мощна, но достъпна система за рязане и гравиране.  Интуитивна работа за ефективна употреба. Оборудван с 2,5-инчов сензорен екран и слот за TF карта , Spider M1 е лесен за използване от всеки. Можете да го свържете към компютър или мобилен телефон и да се насладите на гравиране на снимки с едно кликване върху смарт приложението. Няма нужда да стоите и да наблюдавате процеса, можете да го оставите сам и да оставите Spider M1 да си свърши работата. Можете да качите снимка или просто да направите такава и да я редактирате в приложението, Spider M1 ще започне да гравира веднага. Можете да видите точно как ще изглежда крайната картина и можете да направите корекции на позицията и шаблона, за да осигурите съвършенство, преди лазерът да заработи!

Интелигентното лазерно гравиране стъпка по стъпка чрез приложението е интуитивно и бързо. Уредът е обезопасен, налице е двойна защита с помощта на външен капак на машината и лазерен защитен капак, заедно със засенчване и защита на очите. Напълно интегрирана система за филтриране на дим осигурява работно пространство без миризми. Тихото гравиране и рязане създават работно пространство, което не пречи на ежедневието ви. Толкова много мощност и гъвкавост в такъв малък пакет. Spider M1 е готов да подобри вашето лазерно гравиране и рязане, както никога досега. Той е особено полезен в домашния офис, благодарение на ултра тихата си работа от 30 dB. Вършете повече у дома със спокойствие и тишина. Може да бъде ваш от Кickstarter на цена около 599 долара налице е 55% отстъпка.