продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Auldtok чаша за подгряване на напитки 3-в-1

Нека да ви представим нагревателната чаша Auldtok която може да загрее вашето кафе, мляко, чай или всяка напитка до любимата ви температура по всяко време и навсякъде. Изберете точната температура, която предпочитате (До 100 ℃), и просто изчакайте от 4 до 25 минути в зависимост от температурата, която сте избрали, след което можете да се насладите на вашата гореща напитка! Нагревателната чаша Auldtok прави супер лесно и достъпно загряването на своето кафе, чай или вода, с перфектната температура по всяко време! Нагревателната чаша Auldtok 3 в 1 се предлага с функцията на електрическа кана, вакуумна чаша и чаша за вода. Auldtok може да приготви чаша гореща вода с температурата, която желаете, в рамките на до 25 минути. След кипене може да се използва и като вакуумен термос за дълго време със запазване на топлината или директно пиене.

С Auldtok можете лесно и удобно да поддържате любимата си напитка на идеалната температура за пиене толкова дълго, колкото ви е необходимо. Тъй като USB-C (PD) постепенно се превръща в стандарт, Auldtok идва с USB-C портове за зареждане с до 65W мощност. Можете го захранвате бързо, зареждате безопасно с нормално зарядно устройство, Powerbank или зарядно за кола, не се притеснявайте за щепсела или напрежението. Благодарение на интегрирания интелигентен чип, Auldtok предпазва от прегряване, като същевременно осигурява по-бързо време за загряване. Захранването ще бъде прекъснато автоматично след кипене, за да се предотврати сухо кипене. Auldtok може да се нагрява до 100 ℃, температурата може да се задава и регулира свободно като перфектно отговаря на различни нужди за пътуване или шофиране.

Задаването на съответната температура идва с 4 предварително зададени температурни настройки. Мляко на прах  до 60 °С. Направете чай до 80 °С. Направете кафе до 90 °С и режим сварете до 100 °С. Можете да разберете точно температурата на водата чрез вграденият LED дисплей. Той е монтиран на капакът на Auldtok заедно с, високочувствителен температурен сензор, температурата се показва с точност до ±1℃. Вътрешният контеинер е изработена от неръждаема стомана тип 316. Благодарение на добавянето на Молибден, контейнерът има подходяща устойчивост на корозия и към различни органични киселини, неорганични киселини, основи, соли и морска вода, както и устойчивостта на корозия и високи температури. Капакът е направен от PP без BPA материал, това е контактен силикон от хранителен клас и 100% кополиестерна пластмаса, за да се гарантира безопасност и здраве.

Това е изящна и компактна чаша с размер на продукта 18,4 x 8,2 x 8,2 см. Може да се постави в раница и е подходящ за офис, пътуване, ваканция и къмпинг, можете да откажете мръсния чайник. Капацитетът е 350 милилитра и може да се носи в чанта. Идеален за вас да пиете чай, кафе, горещ шоколад, мляко в дома, офиса, на път или в студентското общежитие. Може да поддържа напитките топли или студени до 12 часа. Идеален е за офиса, пътуване, къмпинг и партита. Вакуумната изолация с двойни стени AUldtok допълнително минимизира промяната на температурата на вашата напитка.  Можете да закупите нагряващата чаша от Кickstarter на цена от 55 долара  с 27% отстъпка.