продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

COMBOKIT I преносима електроцентрала в минималистичен стил

Стилен и компактен дизайн, който е нещо повече от генератор. COMBOKIT I е вашият спасител в най-трудните аварийни ситуации. Това е идеално резервно захранване, за да поддържате всичките си уреди включени 24/7. Той е толкова компактен и преносим, ​​че го носите със себе си навсякъде. Поддържа множество гъвкави начини за презареждане и притежава вграден фенер. Времето за бързо презареждане от 99 минути е повече от достатъчно за всяка спешна ситуация в RV, на път или у дома. Имате нужда от електроцентрала, която е лека, гъвкава и надеждна. Независимо дали искате да превърнете задния си двор в бирария или търсите резервен авариен източник на захранване, COMBOKIT I е правилният избор за вас. С най-малкия обем и тегло сред всички електроцентрали с еднакъв капацитет, той е преносим избор за къмпингуване, барбекю партита в задния двор или у дома.

С капацитет за съхранение на енергия от 619,2 Wh и номинална изходна мощност 600W както и пикова изходна мощност 900W. Той е проектирани за максимална безопасност и надеждност, компонентите на батерията са разработени съвместно с немския BMZ, един от най-големите заводи за батерии в Европа. Отличаващи се с по-висока обемна енергия и безопасност, батериите NCM обикновено се използват в електрически превозни средства от висок клас заради изключителната им производителност при екстремни условия като ултра ниски температури. Когато става дума за живот или смърт, не искате да рискувате. Дизайнът на веригата на COMBOKIT I предлага надеждна защита срещу претоварване и електрическа дъга, за да реализира наистина непрекъснато захранване с 0 милисекунди закъснение.

Презареждането никога не е било по-лесно и по-бързо! COMBOKIT Може да премине от 0% до 100% зареждане от слънчева енергия, или кола. Необходими са само 99 минути за пълно зареждане от променлив ток. Когато се зарежда от променлив ток или соларен панел, COMBOKIT I може да се разрежда едновременно. Но обърнете внимание на това: когато мощността на натоварване е по-голяма от мощността на зареждане, процентът на батерията ще намалее. Просто включете и пуснете. Общо 9 изхода, включително 2×AC контакти, 4×USB портове, 2×DC портове и 1×Type-C, могат да захранват множество устройства наведнъж без чакане и гарантират, че вашите уреди са винаги готови. Зарядната станция идва с възможност за захранване от соларен панел.

С тегло само 2,7 кг, соларният панел от 100 W е сгъваем и преносим, ​​така че е лесен за пренасяне и не заема много място. Слънчевият панел е оборудван с фотоволтаичен пакет, който има водоустойчив рейтинг IP65, което го прави идеален за дейности на открито като къмпинг и риболов, но запомнете: Не го поставяйте под дъжда и не го накисвайте във вода. Перфектен за дейности на открито COMBOKIT I е идеална електроцентрала за семейни партита, къмпинг при прекъсване на тока. Той е съвместим с повечето уреди, като вашия телефон, кафе машина, тостер, цифров фотоапарат и т.н., той е надежден спътник, който може да поддържа вашите устройства винаги включени. Тази енергийна зарядна станция може да е ваша от Кickstarter на цена 499 долара.