продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Airstream REI Co-op Basecamp екологично и устоичиво ремарке

Airstream си партнира с компанията REI за ограничено издание на своя блестяща каравана Basecamp, произвеждайки това, което според него е най-устойчивият му трейлър досега. Специалното издание на REI Co-op Basecamp се основава на слънчеви технологии, рециклирани материали и функции за пестене на вода, за да намали отпечатъка си върху околната среда до минимум, докато здравият екстериор гарантира, че е повече от способен, когато се осмелявате да излезете от асфалта Нововъведеното ремарке е базирано на лекия и компактен Basecamp на Airstream, алуминиева обвивка с една ос с дължина 4,9 м, проектирана да бъде теглена от AWD кросоувър или превозно средство с подобен размер.

REI Co-op Special Edition Basecamp носи много от същите характеристики на оригинала, като панорамни прозорци за щедра гледка от кухнята, мокра баня и трансформируема трапезария/всекидневна/спалня с място за спане за двама. Но Airstream преосмисли Basecamp с нов акцент върху устойчивостта. Това означава тъкани и ламинати, са изработени частично от рециклирани материали след употреба, налице е покритие за мивка и дъска за рязане, направено от рециклирана хартия, и кухненски шкафове и мебели, изработени от по-лек шперплат от бреза, отгледан в плантации. Ексклузивно за REI Co-op Special Edition Basecamp е опционална тоалетна за компостиране, за да избегнете нуждата от промиване, оставяйки повече вода в резервоара за съхранение от 110 л. На този фронт помага и рециркулационен бойлер, който изпомпва гореща вода при поискване, което означава, че не е необходимо да чакате душът ви да се затопли.

Airstream-REI-Co-op-Special-Edition-Basecamp-Travel-Trailer-Interior

Ремаркето също така е готово за слънчева енергия с опция за 360 вата гъвкави панели за покрива, които захранват литиева батерия от 200 Ah. Тази система захранва бордовото оборудване, като допълнителна микровълнова печка, изцяло електрически хладилник и UV-LED интелигентен кран за пиене, предназначен да убива бактериите за хубава чиста чаша вода. На борда е опакован и продуктов комплект REI от 25 части, който включва неща като столове за къмпинг, маса за пикник, кухненски прибори, акумулаторен фенер и други аксесоари за къмпинг. Присъства специално отделение вътре в ремаркето за лесно прибиране, докато L-релсовите системи са вградени в пода и стените за осигуряване на товара по време на път.

За да оборудва REI Co-op Special Edition Basecamp за офроуд приключения, Airstream включва своя ориентиран към открито X-пакет като стандарт. Това означава 3-инчов повдигащ комплект за по-добър просвет, за всякакви метеорологични условия, тежки радиални гуми Goodyear и черни алуминиеви джанти, предпазители за камъни и предпазители за прозорци. Цената на Basecamp, започва от $46 000, а REI Co-op Special Edition Basecamp започва от $52 900. Новият модел е достъпен за поръчка сега чрез уебсайта на Airstream.