продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Noordung стил звук и проследяване на качеството на въздуха

Един от привличащите окото велосипеди, които наистина се хареса на тазгодишния фестивал Eurobike във Франкфурт, Германия, е красивият електровелосипед Noordung, двуколесно с ретро стил, който включва подбрани технологии. Замислен от Noordung като ултралек крайцер. Това свойство го прави еталон сред електрическите велосипеди в градските райони. Защото въпреки че рамката тежи само 17,3 кг, тя е изключително здрава. Изработен от въглеродни влакна в комбинация с алуминий , резултатът е велосипед, който може лесно да се кара и без електрическа помощ. Лекият електрически двигател на задната главината е вграден в елегантната задна ос, която е разработена изцяло от инженери на Noordung. Той е един от най-леките по рода си и работи много тихо.

Карайки Noordung с негова помощ, в режим педално асистиране той може да постигне до 60 км поддържан обхват. Най-вълнуващата иновация в Noordung Boombox е сензор за частици PM 2,5 и PM 10, който следи замърсяването на въздуха. Докато го карате вие проследявате данни в реално време за качеството на въздуха. Веднъж обобщени, вие ставате достъпни в приложението Noordung. Използвайте го, за да намерите най-малко замърсените маршрути и да се насладите на възможно най-чистия въздух! Noordung е оптически проектиран да привлича вниманието и осигуряваики богат звук. Разходката в центъра или в провинцията може да звучи самотно без музика, така че Noordung инсталира бумбокс в основата на е-велосипеда през четирите високоговорителя.

До 100 часа музика трябва да могат да се възпроизвеждат от вградените високоговорители. Използват се високоговорители 2 x 20 W RMS. Честотният диапазон е 70 Hz – 20 Hz Благодарение на ъгъла на наклон към водача, той може да слуша перфектно любимата си музика. Друга особеност на бумбокса е не само, че той може да бъде отделен, за да служи като безжичен високоговорител. Noordung Boombox далеч надхвърля функцията на високоговорител и батерия, захранваща електрическия мотор заедно с LED светлините. Това също е подходяща банка за захранване! По своята същност това най-добро самостоятелно устройство е вашият доверен източник на енергия, където и да ви отведе пътят.

На пръв поглед електрическият велосипед изглежда като минималистичен круизър. Електрическият мотор е едва видим и фокусът е върху кутията на стрелата като доминираща част. Необходими са 4 часа за зареждане на 20-те батерийни клетки, като може да се зарежда на всяка електрическа станция за зареждане. Електрическият велосипед Noordung, в момента може да бъде поръчан предварително за около 6990 евро.