продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

охладители

ChillZ Pro въздушен охладител с Bluetooth високоговорител

Електрическият вентилатор може само да ви охлади, преди да стане твърде горещо, при което вятърът да се превърне в гореща вълна. Не такъв е случая с компактният вентилатор и охладител ChillZ Pro. Използвайки ефекта на светкавично изпарение, ChillZ Pro има опцията да пръска фина мъгла пред своята турбина, така че водната пара да се изпарява бързо и понижаваики температурата допълнително! ChillZ Pro доставя вятър чрез канална турбина, прецизно проектирана да доставя повече вятър чрез ускоряване на въздушния поток. В резултат на това ChillZ Pro не само е по-добър при директно охлаждане, но също така ще понижи стайната температура. Пулверизираната вода се доставя от миниатюрно ултразвуково устройство, което превръща водата във възможно най-малките водни капки. Парите са достатъчно малки, за да се изпарят до голяма степен, когато все още са във въздуха, предотвратявайки намокрянето на пода. Освен това използва по-малко вода, така че пълният резервоар може да издържи толкова дълго, колкото батерията той е с обем от 380 мл.

Комбинирайки мощността на турбината и изпарената вода, ChillZ Pro е в състояние да понижи околната температура с 8 ℃ само за 10 минути. Това е значително по-бързо дори от традиционните вентилатори, с два пъти по-голям диаметър. Можете също така да добавите няколко кубчета лед в резервоара за вода за по-бързо охлаждане. Повечето вентилатори едва се въртят на 90 градуса, така че вятърът е ограничен до малка зона. С ChillZ Pro, е налице супер широка скоростна кутия, монтирана в основата която, ще го завърти наляво надясно под ъгъл от 150 градуса! С тази опция можете да поставите ChillZ Pro по-далеч и да го настроите на висока скорост, така че цялата стая да стане по-хладна. Подобно на класическите бумбоксове, в портативният вентилатор са вградени най-големите високоговорители, които бе възможно. ChillZ Pro Няма да издуха тъпанчетата ви, но ще бъде достатъчно, за да се насладите на вас и вашите приятели от разстояние. Аудио настройката е взела предвид употребата на открито, така че звукът ще остане достатъчно добър, когато е най-силен звука.

Компактният уред разполага с литиева батерия от 20000 mAh? Това е достатъчно, за да поддържат вентилатора, спрея и високоговорителя да работят заедно през целия ден. Можете също да свържете други USB устройства и да използвате ChillZ Pro като захранваща банка. За да използвате пълноценно 20000 mAh, са включени 3 USB порта за бързо зареждане на ChillZ Pro, така че можете да презареждате няколко телефона, фенерчета и други джаджи едновременно. Използвате своя ChillZ Pro за до 120 часа като вентилатор и възпроизвеждате до 32 часа любимата си музика. Край на битките за наличните портове! За да се свържете с нещо толкова готино като ChillZ Pro, съвсем естествено е да използвате модерен стандарт Bluetooth 5.0  за силна и надеждна връзка с вашия телефон и музикални устройства.

Използвайки най-новите LED светлини с голям диаметър, къмпинг фенерът на ChillZ Pro не само остава хладен след включване през цялата нощ, но също така използва много малко енергия и има експлоатационен живот от 5+ години. Избирайки цветна температура от близо 4000K, фенерът за къмпинг на ChillZ Pro ще подхожда както вътре, така и навън, съвпадайки с неговия ретро външен дизайн. С тегло под 1 кг, ChillZ Pro е едновременно компактен и лек за носене. Дръжката за повдигане във формата на фенер пасва както в ръката ви, така и закачена за клон или задната част на колата ви. Малкият вентилатор може да бъде ваш от Кickstarter  на цена 69 долара с 47% отстъпка от пазарната цена която ще е 129 долара.