продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за дома

Bosma Aegis находчиво заключване на вашата вратата

Вашето дете заминава за колеж и стаята му в общежитието го чака. Знаете обаче, че той може да бъде много разсеян, така че сте малко загрижени, че един ден той ще се заключи. С BOSMA Aegis Smart Door Lock той може да се съсредоточи върху обучението си, а не върху мястото, където е оставил ключовете си. Да, случвало се е и на най-добрите от нас. Стигаме до входната врата, само за да разберем, че ключовете ни не са при нас. Проверяваме джобовете си, чантите си, пак джобовете си. Потупваме се и пак бъркаме в джобовете. След това започва безпокойството. Как ще влезем?

Ако имаме късмет, има прозорец, който е отворен или лесен за отваряне, но кой знае как ще реагират съседите? Може би старият хак на кредитната карта би могъл да свърши работа, но бравите в наши дни са малко по-сложни, така че тази опция отпада. Обадете се на ключар? Колко скъпо ще бъде това? BOSMA Aegis Smart Door Lock е идеалното решение. Той лесно преобразува всяко резе в интелигентна ключалка, която може да се отвори с помощта на вашия телефон (защото всички знаем, че макар да изпускаме ключовете си от поглед, ние никога не оставаме без телефоните си!).

IoT smart lock smartlock inkstudios colinjackson industrialdesign productdesign Bosma

Тази гениална джаджа не само ще ви пусне през заключената ви врата с помощта на Amazon Alexa или Google Assistant, но също така ще ви предупреди, ако сте оставили вратата открехната и ще ви уведоми за всяко открито проникване с взлом. И макар че ще можете да споделяте достъп със семейството и гостите, можете също така да сте спокойни, знаейки, че благодарение на усъвършенстваното криптиране на Aegis от банков клас не може да има неоторизиран достъп до дома ви. Направете резето си интелигентно, без да сменяте ключалката си! Интелигентната брава Aegis Bosma превръща текущото ви резе в интелигентна брава, като просто заменя вътрешната част на съществуващото резе. Запазете текущия си ключ като традиционно резервно копие.

Възползвайте се още повече от ваш ото интелигентно резе, когато го свържете към система Bosma Sentry, която ви позволява да отключвате вратата с пръстов отпечатък и предлага откриване на движение и разпознаване на лица. Aegis Smart Door Lock може да се използва навсякъде, където има стандартно резе и WiFi достъп. Използвайте го в домове, апартаменти, студентски общежития и други! Интелигентната брава Aegis Bosma може да бъде ваша на цена от 119.99 долара.