продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

QubeStove 16“ въртяща се фурна и печка за пица 2 в 1

Запознайте се с QubeStove 16“, най-новата преносима, самовъртяща се 42 сантиметрова фурна и печка за пица . Отличаващ се с високоскоростно нагряване, мощен въртящ камъка за пица мотор и преносим дизайн. Гответе любимата си пица само за 90 секунди. QubeStove 16“ е лесена за използване и осигурява възможно най-добрите резултати при печене. С опция за двойно гориво като можете да се пригответе да се насладите на неограничено време за готвене, за да задоволите нуждите си в един продукт. От вкус на дърва до избор на газ, QubeStove 16“ ви позволява да изберете вида на гориво, което го прави по-удобен от всякога! Кажете сбогом на частично разтопеното сирене и вземете пица с хрупкава, но нежна коричка и бълбукащ доматен сос.

От традиционната италианска неаполитанска пица до познатия вкус на наденицата калцоне , насладете се на неограничен вкус на храна с Qstove и станете истински майстор готвач. С изключително голям, 42 см въртящ се камък за пица можете да правите пици в пълен размер със същия вкус всеки път. Иновативният дизайн с въртящ се камък ви позволява да приготвяте пици и други вкусни ястия равномерно, без да ги изгаряте. В сравнение с предишно поколение QubeStove, сега е интегриран мощен въртящ мотор за новия модел. Вместо да манипулирате въртящия се камък ръчно, можете да седнете и да гледате как пицата ви се готви перфектно , като просто натиснете превключвателя в долната част на печката!

Оборудван с технология за високоскоростно нагряване, QubeStove 16“ достига до 535°C само за 10 минути и е не само удобно, но и бързо и безопасно да приготвите прясна пица със сирене за 90 секунди. Открийте всички възможности и се насладете на вкусни ястия като печено пиле и други ястия на барбекю. Модернизираната газова горелка има функция за готвене с ниска мощност и напълно функционален корпус. Насладете се на по-добро представяне на пламъка при готвене при всякаква температура и получете пълен контрол върху начина, по който готвите вкусните си ястия. QubeStove 16“ е лесен за разглобяване и сглобяване , което ви позволява бързо да го настроите по всяко време и навсякъде. Има сгъваеми крака, които се сгъват за минути . Благодарение на нейния преносим дизайн , можете да вземете тази интелигентна печка на следващото си къмпинг пътуване!

Проектиран да бъде многофункционален , QubeStove 16“ ви позволява да готвите по повече от един начин. Меса за барбекю, запържени зеленчуци или печени маршмелоу, възможностите са безкрайни. Можете дори да го използвате за кипване на водата или като огън на къмпинг. Следете процеса на готвене по всяко време! С 10-инчов дизайн от керамично стъкло можете да наблюдавате процеса на въртене, без да отваряте фурната. QubeStove 16“ има вграден термометър, който ви позволява лесно да следите температурата във фурната. Модерната фурна на открито може да бъде ваша от Кickstarter на специална цена от 349 долара.