продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

EFFTO електрически комплект за домашните майстори

Най-добрите електроинструменти ви карат да се чувствате като супергерой: трудните задачи, отнемащи време, изведнъж стават много по-лесни за изпълнение.  Електрическият комплект отвертки, EFFTO е именно такъв. Той е минималистичен, гладък и лесен за използване. Той разполага с алуминиево тяло с форма на писалка, вграден OLED екран, 48 многофункционални бита и безсенчести LED светлини и т.н. Перфектен за леки задачи като затягане на панти и подмяна на всичко с предварително резбовани отвори.

Дайте почивка на китката си! Някои електронни уреди имат много винтове, които ги държат заедно, което прави ремонтите и свалянето с ръчна отверка уморителна задача, електрическата отвертка EFFTO улеснява живота на домашните майстори. Независимо дали работите на велосипед, сменяте кухненски контакти, поставяте батерии в детска кола с дистанционно управление или завършвате друг проект „Направи си сам“, електрическата отвертка EFFTO може да бъде полезна за бързо и ефективно затягане и премахване на винтове. Иновативният дизайн на OLED екрана EFFTO ви позволява да видите всичко необходимо с един поглед. Има и информация в реално време, включително посока на винта, въртящ момент и индикаторна лента на батерията, винаги ще знаете точната настройка.

Електрическата отвертка EFFTO има най-високата скорост на задвижване до 200 оборота в минута без натоварване и максимален въртящ момент до 0,2 Nm което е напълно достатъчно мощност за ремонт на вашите електронни устройства. Можете да избирате от 5 електронни режима на въртящ момент, вариращи от 0,05 Nm до 0,2 Nm и поддържащи до 3 Nm въртящ момент за ръчна употреба. Комплектът отвертки е подходящ за ремонт на мини електроника, подходящи за кварцов часовник, обикновени домакински уреди като цифрови фотоапарати, радиостанции, очила, таблет, смартфон, дронове, джойстик, RC кола, твърд диск, поддръжка на детски играчки и др.

48-те висококачествени накрайници от легирана стомана S2 са твърди, издръжливи, имат твърдост до 60 HRC и са с високо прецизно прилягане. Кутията за съхранение за отверката и накраиниците е с размери 18 на 7,4 на 2,3 см, идеална за ежедневно носене и употреба. Тя предлага пълна защита и по-лесно съхранение и пренасяне. Електрическият комплект EFFTO може да бъде ваша от Кickstarter на цена от 55 долара с 30% отстъпка сега!