продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

техника

EnjoyCool Link най-лекият преносим климатик

С изключителната си преносимост портативният климатик EnjoyCool Link е роден за различни събития на открито, пътувания, къмпинг с кола, каравани, партита на открито, ваканционни домове и дори кабини и всякакви развлечения на вън, които можете да си представите. Няма съмнение, че EnjoyCool Link е най-добрият захранван с батерии преносим климатик за вашите начинания на открито.  Преносимите климатици EnjoyCool Link могат да регулират температурата в помещението, без да консумират много енергия. Много летовници искат само да охладят леглата си през нощта. EnjoyCool Link е идеалният избор.

С преносимият климатик можете да се насладите на прохладен въздух по всяко време и навсякъде. В крайна сметка той поддържа пространството хладно въпреки повишената температура на вън. Да не говорим, че е супер лек и компактен, само 6,3 кг което го прави лесен за носене. Вентилационната система се монтира бързо и лесно. Преносимият климатик включва двутръбно външно тяло и има най-висок капацитет на охлаждане за своя размер. По-малък е с поне с 15%  от сравнимите продукти. Налице е бързо охлаждане за 10 минути до 22 °C  под околната температура (въздушен вход срещу изходящ въздух)

В рамките на EnjoyCool Link е включена иновативна система за ефективно засмукване на свеж въздух и освобождаване на горещият въздух. EnjoyCool Link се доставя с LED сензорен панел с дисплей за температура. Разполага с подвижна батерия с капацитет 1022Wh. Този преносим променлив ток има ниво на шум от 46dB. Системата позволява на климатика да работи с висока ефективност и оптимална охлаждаща мощност. С 2380 Btu и енергийна ефективност на охлаждане от 700W. Със своята по-висока ефективност ще се радвате да знаете, че само за 10 минути мощният компресор на EnjoyCool Link може да намали температурата на изходящия въздух до значителна степен.

Максималното време за използване на климатика само на батерии е 5 часа. Седемте защитени с патент  инверторни компресора на Panasonic осигуряват бързо охлаждане за помещения с големина до 4 квадратни метра. Климатикът е особено подходящ за къмпинг и други дейности на открито, като например риболов с лодка, работа в гараж, нощувка в кабината на камион и ремарке за RV. С прости думи, летата ще бъдат много по-хладни с EnjoyCool Link. Цената на която се продава компактният климатик от Indiegogo  e 699 долара.