продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

BeachBack първата в света комбинация от раница и шезлонг

Запознаите се с BeachBack това  е  плажен шезлонг  с вграден матрак, регулируема облегалка за глава и сенник, който се трансформира в просторна  35-литрова раница . Само  30 секунди, може да преминете от шезлонг на плажа до раница с много страхотни функции, истинско преносимо  решение „всичко в едно “ за любителите на открито, двойките и семействата които искат да  се отпуснат. Всички се сблъскахме с това: наслаждаването на живота на открито може да бъде  стресиращо. Дивите красиви безплатни плажове обикновено не предлагат удобства, а близките ви градски паркове нямат места за удобно излежаване. Така че ще откриете , че носите много чанти и много неща  като чадъри, столове, кърпи и други.

Тук идва мястото на първото  конвертируемо  решение, предназначено да ви накара да оцените напълно контакта с природата по време на вашите екскурзии до морето, езерото, парка или провинцията. BeachBack  може да побере всичко необходимо за еднодневно пътуване. В точното време може да се трансформира в практичен шезлонг само за 30 секунди. Така че можете да  се отпуснете без компромис  и без да зависи от скъпи туристически съоръжения. Представете си всички неща, от които се нуждаете за един ден на плажа: стол, чадър, кърпа и чанта (поне една), пълна с всичко необходимо, като слънцезащитен крем, книги, таблет, играчки и може би дори охладител с прясна вода, закуски и т.н. Носенето на всички тези неща със себе си може да е непрактично и  неудобно, но всичко е невероятно лесно с  BeachBack.

В режим на шезлонг BeachBack предлага цялостно решение с  облегалка за глава, сенник и разтегателна тента, устойчива на вятър кърпа и широка гама от джобове и отделения, включително изолиран джоб и джоб за соларна батерия. BeachBack също е  много практична 35-литрова раница , проектирана да бъде удобна:  подплатените презрамки  и коланите за разпределение на тежестта улесняват качването й на раменете ви или носенето й на ръка като  чанта. Лек и здрав, пренасянето на вашия BeachBack не е проблем дори когато е напълно натоварен. Неговите подплатени презрамки и  колан за разпределение на тежестта  улесняват придвижването.

Специалният му дизайн и подплата го правят изключително удобен за носене, дори на велосипед. С BeachBack можете да избегнете пренаселените и скъпи частни съоръжения. Ще имате максимална свобода да спрете и да се отпуснете, където пожелаете, дори на места без съоръжения, където повечето хора никога не ходят. Това е вашето идеално решение за  почивка на открито! Удобната плажна разтегателна раница  се предлага от Indiegogo на цена от 158 евро с 46% отстъпка.