продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Espro Travel Press свръх лека пътна кафе преса

Вземете любимата си френска преса в движение! Свръхлеката пътна кафе преса с двойни стени и вакуумна изолация със своята патентована система за френско пресоване с двоен микромрежест филтър приготвя кафе без песъчинки, за да ви помогне да останете енергични в движение или да останете хидратирани, след като сте изпили чаша (или две). Espro Travel Press е за хора, които обичат кафе и чай и искат да го носят със себе си навсякъде. Независимо дали пресичате Амазонка или просто се опитвате да пътувате през градска джунгла, той е проектиран да приготви перфектната чаша, запечатана с капак за пътуване. Хвърлете го в торба и тръгвайте!

Със стил на френската преса. Патентованата филтърна система има два филтъра, всеки 9-12 пъти по-фин от традиционната френска преса. Тези филтри попадат под смляното кафе и се филтрират два пъти, оставяйки целия вкус и нищо от утаиката. Натискането на филтъра надолу спира кафето ви да продължи да се приготвя, така че кафето ви да не стане горчиво с времето. Уникалният дизайн улеснява приготвянето на кафе, достойно за кафене, което ще се приготви само за четири минути в домашни условия. За тези, които предпочитат ултрачистия, безмаслен вкус на чаша с кафе, се предоставя метода на приготвяне на кафе с хартиен филтър. Патентована система поставя хартиен филтър между двата филтъра за пресоване. Те абсорбират маслата и премахват допълнителни твърди частици, които пропускат микрофилтрите. Най-накрая кафето с наливане пътува, просто и лесно!

Искате перфектно сварен листен чай, такъв, какъвто трябва да бъде. Моментът на подмладяване е нещо, което само листният чай може да осигури. Създадена е чисто нова патентована система за преса за чай, която спира екстракцията в момента, в който я натиснете, като същевременно микрофилтрира чая два пъти. Издръжливост, конструкцията от неръждаема стомана може да понесе различни условия при пренасяне!  И все пак размерите са идеални за да вземете вашата Espro Travel Press навсякъде. Достатъчно лек е за носене и достатъчно здрав, за да оцелее практически на всичко. Уредът поддържа температурата и страхотния вкус: Двойна стена, вакуумно изолирана неръждаема стомана, поддържа вашето кафе и чай горещи за до 6 часа.

Пресата прави 355 милилитра кафе и има капацитет от 470  милилитра като чаша за пътуване, когато филтрите са отстранени. В комбинация с патентованата филтрация, която спира екстракцията веднага щом пресата бъде натисната надолу, това означава, че вашата напитка не само ще бъде гореща, когато я искате, но и ще има перфектен вкус, когато сте готови да й се насладите! Цената на елегантната преса е 49.95 долара.