продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

 LF-VD05 най-малката и лека прахосмукачка за автомобили

Често когато взимате колата, случайно изпускате закуски и картофен чипс, но малкото пространство и многото празнини затрудняват много работата ви по почистването. Децата или домашните любимци у дома ви често правят на дивана ви бъркотия. Умората от почистването всеки ден ви кара да се чувствате все по-разстроени. Затова днес ви представяме продукт, който може да реши всякакви проблеми с почистването. Това е ръчна прахосмукачка пет в едно LF-VD05. Тази безжична ръчна прахосмукачка за кола е оборудвана с  8 различни глави на четки за решаване на всички проблеми с почистването. които могат да покрият колата, дома, офиса и други недостъпни ъгли за почистване. Мини прахочистачката интегрира функциите за събиране на прах, издухване на прах, надуване, вакуумно изпомпване и осветление. Като най-малката и лека прахосмукачка за автомобили в света.

The Most Powerful 5-in-1 Vacuum Cleaner by Multifunctional Dust Collector — Kickstarter

LF-VD05 може бързо да улови всяка мръсотия в колата ви и да ви освободи от тромавото почистване. Тежи само 258 грама. Повечето прахосмукачки трябва да бъдат включени в контакта, а зад тях има кабел с дължина 4 метра. Дори се чувствате уморени, когато го вземете. LF-VD05 приема безжичен дизайн, така че можете да го вземете и да започнете да почиствате. Оборудван с литиева батерия с голям капацитет от 7500 Ah, той може да работи до 30 минути в безжична форма, лесно да почиства стаи в рамките на 15 ㎡ и да почиства колата ви 4 пъти с едно зареждане. Ергономичният дизайн и впечатляващият преносим размер са точно за вашата длан. Предвидени са две нива на засмукване: Ниво 1, много подходящо за бързо премахване на дребни частици. След като бъде напълно заредена, батерията от това ниво ще работи 30 минути при пълно зареждане. Ниво 2 превръща уредът в най-мощната микро прахосмукачка  подходяща за всякакви сценарии: косми от домашни любимци, котешка тоалетна, частици прах, трохи от хляб, частици, полени, сажди и дори течности.

Батерията на това ниво ще работи 20 минути при пълно зареждане. Със скорост на въртене до 50 000 оборота в минута, той може лесно да абсорбира прах, акари, косми, малки и големи отпадъци и други досадни остатъци. Носете своя почистващ апарат LF-VD05 и го използвайте в режим на въздушна помпа. Можете лесно и бързо да напълните всяка голяма надуваема лодка балони, плувни басейни и др. Режимът на издухване дори може да ви помогне да запалите огън и да осигурите подкрепа на горенето по време на барбекю. Може да се използва и за осветление, когато е тъмно. Ако срещнете спешен случай, можете директно да включите функцията за двойна светкавица, за да привлечете вниманието на другите. Може дори да произведе супер силно отрицателно налягане, да премахне въздуха и вакуумираики за по-добро съхранение на багажа ви.

LF-VD05 е оборудван с усъвършенстван HAPA филтърен екран, който може ефективно да улавя замърсители, включително 99% прах и малки частици, така че ефективно да предотврати вторичното замърсяване, причинено от обратния поток на прах и да осигури свежест на въздуха. Филтърът може да се сваля, използва се многократно и се почиства лесно, така че винаги е свеж. Прахосмукачката 5 в 1 може да бъде ваша от Kickstarter kсамо за 69 долара с 37% отстъпка от цената  на дребно.