продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Envo Flex Snowbike електрически велосипед за сняг

Преди две години ви Envo представи комплекта Electric SnowBike Kit на, който позволява на потребителите да преобразуват съществуващия си планински велосипед в електрически велосипед за сняг.  Е сега канадската компания вече предлага пълен самостоятелен модел под формата на Flex Snowbike. Той е част от новата линия Flex за офроуд електрически велосипеди на Envo. Всички те споделят обща стъпаловидна сгъваема рамка от алуминиева сплав, която е оборудвана с различни компоненти за създаване на различните модели.

Рамката на Snowbike е комбинирана с амортисьорна вилка в стил планински велосипед, предна ска като сноуборд на мястото на предното колело и гумен протектор с педал/мотор на мястото на задното колело. С максимална мощност от 1500 вата моторът увеличава силата на въртене на педалите на водача, като го извежда до максимална скорост от 20 км/ч и му позволява да изкачва до 25% наклони.  Могат да се избират между пет различни нива на електрическа помощ с педално подпомагане.

Захранването се осигурява от монтирана на рамката 48V/17,5-Ah литиева батерия, едно зареждане на която би трябвало да е добро за пробег до 50 км, в зависимост от терена и нивото на помощ. Тези цифри могат да бъдат удвоени чрез добавяне на опционална втора батерия. Водачите могат да проверяват нивото на заряд на монтиран на кормилото LCD екран, заедно с данни като текущата им скорост и изминато разстояние, одометър, индикатор за подпомагане на педала и др. ENVO Flex ви позволява гъвкавостта да надграждате и променяте своя Flex Snowbike, когато вашите изисквания се променят с времето.

Flex SnowBike може лесно да се преобразува във електрическия велосипед Flex Overland с помощта на модулни конструктивни компоненти, което ви позволява да използвате два продукта на една платформа. С помощта на ENVO Flex можете да се отдадете на приключения през цялата година. По пътеки и на сняг. Flex Snowbike ви позволява да покорявате снега и е страхотен за фитнес, приключения и цялостно семейно забавление. Flex Snowbike трябва да бъде наличен в търговската мрежа чрез уебсайта на Envo по-късно този месец на цена от 3253 долара.