продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Модулният грил +Base поддържащ почти всеки вид готвене

Много хора имат забавни фантазии да се хранят на открито, независимо дали е на къмпинг или просто в задния двор. Повечето обаче си представят само действителния акт на хранене и общуване, но не и какво се случва преди и след това. Готвенето и чистенето, разбира се, са неизбежни дори когато сте на закрито, така че трикът е всъщност да улесните тези дейности, обикновено като имате добри инструменти за работа. Може да имате интелигентни фурни или многофункционални съдове за готвене на закрито, но тази модулна скара и грил наречена +Base на дървени въглища ви покрива на открито, включително когато е време най-накрая да почистите бъркотията.

Когато хората мислят за готвене на открито, те често предполагат, че всичко е свързано с грилове,  Разбира се, това вероятно не е единственият вид храна, която бихте искали да ядете, но други стилове на готвене биха изисквали други съдове за готвене и, следователно, по-голямо пространство. Модулният грил +Base обаче поддържа почти всеки вид готвене, който искате, от пържене (тепаняки), опушване, задушаване, печене на скара или дори поддържане на виното топло. Всичко това се случва на грилър, който може да стои върху маса, като компактното му тяло го прави идеален за пренасяне и съхранение на малки пространства. Произведена от малка семейна японска фабрика, специализирана в производството на ламарина, All-in-One Grill +Base е внимателно проектиран, за да увеличи максимално ограниченото налично пространство, като малки жлебове на рамката на скарата, които държат шишовете на място.

【オールインワン炭焼き器】+Base でアウトドア料理を手軽に、多彩に。

Дървената основа, която предпазва масите от горещото дъно на скарата, също действа като капак, когато грилът трябва да бъде прибран. Както подсказва името, тайната на многофункционалния талант на грилъра е неговата модулност. Въпреки малките си размери, включва скара и мрежа за скара, тенджера с капак, желязна плоча за пържене, уред за готвене на пара и пушилка и специализирана тенджера за поддържане на топло саке или греяно вино. Лесно е да смесите и комбинирате частите, които искате за вида храна, от която се нуждаете, от задушаване на зеленчуци и дим сум до опушване на риба или сирене, дори да се насладите на глътка топло вино, за да допълните ястията. Модулният грилър е проектиран за максимална ефективност въпреки малкия си размер. Работейки с дървени въглища или дърво, интелигентната вентилационна система позволява на въздуха да циркулира правилно по време на готвене.

Дръжките на рамката на скарата, както и тенджерите улесняват взимането на грила за лесно транспортиране. Готвенето на открито, за да споделите храната със семейството и приятелите си, трябва да бъде приятно от началото до края. Въпреки че все още трябва да готвите храна, тази модулна скара облекчава част от стреса, като предлага съдове за готвене, които можете да поставите върху почти всяка маса. И тъй като е лесен за почистване, всеки може да се включи, за да измие част от комплекта, потенциално превръщайки дори тази работа в забавно изживяване. Можете да закупите компактната и портативна скара на цена от 449 долара.