продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Grandtan M-340 удобна и стабилна товарна триколка

Калифорнийският производител на електрически велосипеди Addmotor актуализира своята най-продавана електрическа триколка с дебели гуми. Новата триколка Grandtan M-340 предлага лесен достъп, стъпкова рамка, идва с педал-асистент и дросел благодарение на мотор Bafang монтиран на предната главина и има достатъчно енергия за 136 км обхват с едно зареждане. Хората, които искат да намалят използването на кола, когато пазаруват или превозват инструментите си докато получават малко помощ от мотора по хълмовете, могат да изберат товарен електровелосипед . Но ако също така искате стабилност на различни терени, докато се движите върху дебели гуми, тогава изборът може да е е-трайк който ще ви осигури комфортно придвижване.

M-340 от Addmotor прави монтажа и демонтажа по-лесен с рамката си от алуминиева сплав. Има подвижни кошници за багаж отпред и отзад, а в покупната цена е включена безплатна водоустойчива чанта за съхранение отзад. Електрическата триколка е проектирана да тегли до 45 кг  товар плюс до 160 кг ездач. Моторът на предната главина достига пикова мощност от 1000 вата и произвежда 80 Nm въртящ моменти предлага максимална скорост от 42 км/ч. Е-триколката от клас 2 предлага пет нива на подпомагане на педалите с помощта на сензор за каданс, но има налице и дроселова клапа за изцяло електрически режим плюс кокетна дървена платформа, монтирана ниско между седалката и долната тръба, за да почиват краката ви, когато не въртите педалите.

Включена е и 7-степенна скоростна кутия Shimano Tourney за гъвкавост при каране, особено при справяне с наклони. Амортисьорната вилка на M-340 с 80 мм ход и 10 см дебели устойчиви на пробиване гуми Kenda, които трябва да помогнат за поглъщане на някои от неравностите при неравен терен, без съмнение подпомогнати от дебело подплатено пружиниращо седло и включената облегалка. Дебелите гуми са обвити около 24-инчово предно колело и две 20-инчови джанти отзад, а спирачната сила се осигурява от механични дискови спирачки Tektro със 180-милиметрови ротори отпред и отзад – с автоматично изключване на двигателя. Предвидени са пълни калници за всяко колело.

Електрическата триколка има регулируемо назад кормило, завършващо с ергономични ръкохватки, и 5-инчов LCD дисплей показва ключови показатели за каране и се предлага с включен USB порт за зареждане  на мобилни устройства в движение. Видимостта се оформя като интегрирани предни и задни светлини Spanninga, като последните също изпълняват функциите на стоп-светлини и мигачи. Триколесното превозно средство с дебели гуми се продава сега за 3099 долара.