продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

iZYREC най-малкият и лесен за използване диктофон

Нашата житейска история се разгръща най-вече чрез звук. Звукът запечатва ценни моменти в живота. Проблемът е, че хората помнят само една трета от това, което чуват. Вярваме, че трябва да е лесно да улавяте тези моменти, когато и където пожелаете. Въпреки че повечето смартфони могат да записват аудио, неочаквани входящи повиквания или насочени известия често прекъсват процеса и качеството на звука обикновено е под нормалното. Просто казано, смартфоните просто не са създадени да бъдат цифрови диктофони. Ултракомпактният и преносим професионален диктофон iZYREC значително разширява вашите възможности за запис , като ви позволява дискретно да улавяте кристално чист звук по всяко време и навсякъде, с подобрено шумопотискане, ултра дълъг живот на батерията и изобилна памет.

iZYREC включва 18g лек като перце рекордер с двоен микрофон само с един превключвател. Рекордерът е наполовина по-малък от кредитна карта. Насладете се на 24 часа запис и до 50 дни в режим на готовност благодарение на 450 mAh батерията с ултра капацитет. С едно зареждане винаги на ваше разположение с 32 GB EMMC памет и до 512 kbps HD качество на запис. Подвижна магнитна щипка за гръб, лесна за носене, закрепете я към яката на ризата си или я прикрепете към всякаква магнитна повърхност. iZYREC трансформира традиционно обемистия диктофон в ултратънко преносимо устройство, което лесно ще се побере в джоба или портфейла ви. Проектиран да записва разговори, като същевременно остава незабелязан, iZYREC ще гарантира, че никога повече няма да пропуснете важен момент!

Включването на функцията за активиран с глас запис гарантира, че високочувствителният микрофон на iZYREC ще започне да записва само когато бъдат открити звуци. Изключителната чувствителност на iZYREC улавя звуци от разстояние до 7 метра без никакви смущения. Интегрираните алгоритми за автоматичен контрол на усилването(AGC) усилват далечни звуци, за да произведат яснота на записа, която съперничи на близките източници, а приемането на звук с висока разделителна способност гарантира, че никога не пропускате гласова честота. EMMC осигурява скорости на трансфер два пъти по-бързи от конвенционалните TF карти и NAND флаш памет, спестявайки ви два пъти повече време от всички останали!

32GB място за съхранение ви позволява да съхранявате до 2324 часа аудиозапис, еквивалентно на 10 000 песни, което го прави идеалният инструмент за запис на лекции, срещи и разговори. iZYREC е първото в света устройство за запис, съвместимо с iPhone, и работи с почти всеки смартфон, таблет или компютър. Неговата широка съвместимост гарантира лесен достъп до вашите файлове през всяко от вашите устройства. Връзка, която не познава ограничения Безжичен трансфер със супер бърз Wifi трансфер на файлове. Микро диктофонът може да бъде закупен от Kickstarter на цена от 59 долара. Спестете само сега 40% от пазарната цена която ще е 99 долара.