продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

Yaber Pico T1 най-тънкият и преносим проектор

Запознайте се с проекторът Yaber Pico T1 това е най-тънкият и компактен проектор, създаван до момента. Дебелината на Yaber Pico T1 е 1,3 см, което е наистина уникално за проектор. Съвместим с банки за захранване, винаги се доставя зареден и готов за използване по всяко време и навсякъде. Проекторът има най-модерния дизайн с тънки характеристики. Невероятно компактен като размер на телефон, лесно го пъхнете в раницата си или го плъзнете в джоба си. Обърнете стойката, тя може да се регулира под почти всеки ъгъл и да я проектирате върху стена или таван.

360GIF_09-00_00_00-00_00_30.gif

Устройството е изработено от висококачествен материал, за да се гарантира неговата издръжливост. Сега имате възможността да покажете съдържанието на телефона като го проектирате върху вътрешна стена, палатка за къмпинг на открито или дори тавана. Проекторът Insta-Share превръща всяка плоска повърхност в 70-инчов голям екран и превръща всяко пространство в мигновен театър. Yaber Pico T1 е много лесен за използване, тъй като е просто plug & play устройство. Не е необходимо да преминавате през дълъг процес на инсталиране и намиране на съвместимостта му, за да го използвате. Работата с PD (бързо зареждане) може да ви помогне да спестите много време. Освен това той е компактен и малък, но отличен проектор, който можете да използвате без усложнения. Може да намерите идеално място да представите своята реч, идеи или танцово изпълнение? Просто включете и пуснете своя Yaber Pico T1 и покажете мечтите си навсякъде и по всяко време.

Проекторът се предлага с магнитен 360-градусов статив за различни сцени. Просто завъртете и се забавлявайте  лесно е да се настрои за секунди. Пасва под всякакъв ъгъл и на всяко място като стена, таван на лагера или дори облегалката на седалката на колата ви. Yaber Pico T1 идва със Smart OS, така че може да работи като смартфон като интегрира всички най-нови функции. Той включва опцията за автоматично завъртане на екрана. Осигурява USB C дублиране на екрана. Освен това, дисплеят идва със сензорен екран. Налице е 5G двубандов Wi-Fi.  Можете да инсталирате приложения като YouTube Kids, YouTube, Hulu, HBO, Prime Video, Disney+, Netflix и др. Можете също да изтеглите приложения на трети страни, за да се насладите на разнообразие от съдържание.

Можете да използвате HDMI-HDMI (мини) кабел за свързване с различни игрови устройства. (напр. Xbox Series, Nintendo Switch, PS 5 и др.). Yaber Pico T1 има най-модерния дизайн с елегантни характеристики. Цялото тяло е изработено от композитен материал. Най-тънкият дизайн преоткрива дизайнерските елементи на iPhone (подобен по форма на iPhone 13, но по-лек, тежи само – 150 гр. Можете лесно да го поставите в джоба си и да го използвате на открито). Всички тези характеристики  го правят най-функционалният проектор досега. Може да бъде ваш от Indiegogo на цена 209 долара с 43% отстъпка.