продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

светлина

HOTO Camp Light фенер с разнообразно приложение

Когато се отправяте към поредното приключение в пустоща, едно от първите неща, които вероятно ще ви направят впечатление, е колко тъмно става на открито и това означава, че е изключително важно да се уверите, че имате качествени аксесоари за осветление за пътуването. Въведете страхотни предложения като HOTO Camp Light, което ще бъде божи дар, когато навигирате между вашата палатка и около лагера през нощта. HOTO Camp Light има три режима в зависимост от това как трябва да го използвате – а именно къмпинг светлина, околна светлина и фенерче – така че ще покрие всички изисквания за осветление, от което вероятно ще се нуждаете, докато се наслаждавате на място от къмпинг това лято и есента.

Изключително преносим и лесен за използване, HOTO Camp Light е идеален за любителите на къмпинга. Тялото е високо 12,8 см и тежи само 135 г, така че претеглете екипировката си за къмпинг. Носете го навсякъде като любимата си джаджа за къмпинг и управлявайте лесно с един прост бутон: включване/изключване, настройване на режима и регулиране на яркостта. С дълъг живот на батерията, HOTO Camp Light със своята 3100 mAh литиева батерия може да издържи до 50 часа  в зависимост от режима на осветление и вашите специфични изисквания на къмпинга.

Може да регулирате от 5  до 180 лумена яркост на светлината, за да промените интензитета на осветлението, когато нещата станат супер тъмни в дивата природа. Този елегантен аксесоар за къмпинг предлага водоустойчивост и прахоустойчивост с рейтинг IPX6, така че ще издържи на всичко, което е вероятно да хвърлите върху него по време на вашите къмпинг приключения и е подходящ за неблагоприятни метеорологични условия и идеален за дейности в дъждовен ден. Когато сте на къмпинг, HOTO Camp Light гарантира, че светлината се отразява под магнитният сгъваем свалящ се абажур който е част от комплекта, за да се избегнат заслепяващите лъчи светлина.

В режим на околна светлина LED лампата в центъра излъчват топла светлина на 360º, която създава наистина релаксираща атмосфера за вашата палатка. Прозрачната и здрава глава на осветителната лампа, комбинирана с гладката матова текстура на корпуса от алуминиева сплав, правят най-финия дизайн на инструмента, внасяйки тази искра на забавление във вашите къмпинг пътувания. Къмпинг осветителното фенерче може да бъде ваше на цена от 64,99 долара.