продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

ESCEND BLADES електрически ролери за всякакъв терен

Представяме ви Escend Blades това са мощни електрически кънки , които разполагат с 2 безшумни 400W мотора в главината на задните колела. Способни да се справят с всякакъв терен, за пътуване до работното място, свободно време и опитно пързаляне. Escend Blades разполагат с 2-точкова система за монтаж, с точки на монтаж от 160 мм до 195 мм. Така че можете да ги ползвате с любимите си ботуши или да преработите ролер кънките си. Заредете вашите кънки от 0% до 80% само за 2 часа, по-бързо от средния електрически скутер. Времето за пълно зареждане е 4 часа.

Escend Blades имат най-високата разрешена за движение скорост от 25 км/ч, така че можете да пътувате толкова бързо, колкото електрически велосипед или скутер. Всеки електрически модул на кънката тежи 3,75 кг, предлагайки голяма стабилност и сцепление на пътя или извън него. Разполагат с две 105-милиметрови колела с алуминиеви джанти/силиконови гуми и бързо сменяема литиева батерия. Използвана е издръжлива алуминиева обвивка от аерокосмически клас, за да се обвие  електрониката и батериите – предпазвайки ги от удари и вибрации. Escend Blades са нов, напълно електрически, устойчив, забавен начин на транспорт и свободно време като ви предлагат максимален обхват от 15 км регенеративната спирачна система допринася за този диапазон. Налице е възможност за преодоляване на наклони от 20 градуса. И двете кънки се управляват едновременно от едно ръчно безжично дистанционно управление, което водачите използват за ускоряване, спиране и избор между три режимите на каране Eco, Commute и Turbo – има и задна предавка. Осветен дисплей на дистанционното предава информация като изминато разстояние и ниво на батерията.  С почти същите размери като обикновените ролкови кънки, Escend Blades могат удобно да се носят в обществения транспорт, за да улеснят пътуването ви до работното място. Escend Blades предлага алтернативно икономично решение за пътуване на кратки разстояния, намалявайки дискомфорта, свързан с пътуването, и въвеждайки напълно нов начин за придвижване.

Препоръчителната максимална товароносимост е 100 кг. Моторните кънки отварят набор от нови възможности, когато става въпрос за трикове! От скачане по первази до завъртене и танци. Ако се интересувате да получите комплект Escend Blades за себе си, цените започват от 640 британски лири, което е 25%  отстъпка от планираната цена на дребно. Ако приемем, че всичко върви по план, доставките трябва да започнат през октомври.