продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Toukia напрвете студено приготвеното кафе достъпно за всеки

Запознайте се с Toukia това  е спестяваща време машина за студено кафе и чай, която ви позволява да се насладите на вашето прясно приготвено охладено кафе и чай завършвайки процеса за минути, а не за часове. Специалната технология на Toukia за студено варене с отрицателно налягане позволява кафето да бъде екстрахирано при ниска температура, за да се потиснат горчивината и примесите, така че да направите вкуса на кафето балансиран. Toukia съкрати вашето традиционно време за студено варене от 8-24 часа до само 15 до 99 минути. Използвайки финия филтър, който може да намали утайката и ви предлага чисто, по-гладко студено кафе.

Toukia е оборудван с 4 лесни за управление режима на варене контролирани от LED панела: Лек (15 минути), Лек (30 минути), Силен (45 минути) и Направи си сам (99 минути най-дълго), можете лесно да овладеете операцията в само 3 секунди, тази изящна машина е лесна за използване!Обемът на екстракт модула от 750 мл докато общият обемът на контейнера е от 1400 мл те са  идеални за приготвяне на студена напитка за вашето семейство сутрин и ще се превърнат в енергиен бустер за всички. Прозрачният дизайн на тялото на бутилката е напълно видим за гледане на целия процес на пълното извкичане на вкуса на кафеените зърна. С 4 лесни стъпки можете да се насладите на вашето охладено студено кафе у дома. Добавете достатъчно количество смляно кафе. Сглобете всяка част. Добавете вода, но внимавайте да не превишите максималното ниво. Изберете и задайте предпочитания от вас режим на варене, това е всичко.

Смарт устройството има вградена батерия, така че може да работи когато е включено, така и когато е изключено от мрежата. Батерията е невероятно силна и може да работи непрекъснато 360 минути, достатъчно дълго, за да направите кафе, което можете да консумирате повече от седмица. Можете да го заредите с захранващата банка или директно с електрическия контакт.  Toukia е отличен приятел за приготвяне на разтворимо студено кафе, където и да отидете. Всички части с изключение на основното устройство са разглобяеми и лесно се почистват с вода. Корпусът на контейнера и вътрешната чаша са направени от удебелено боросиликатно стъкло, безопасно и издръжливо. Toukia напълно поддържа работа в хладилника, като можете да се насладите на същото приятно ледено кафе, както и на приготвената с лед напитка.

Дръжте го в хладилника по-дълго, толкова по-вкусно е. Кафемашината за студено варене Toukia може да приготвя всички видове смляно кафе от фино до грубо. За по-добър вкус и аромат препоръчваме да филтрирате кафето отново след приготвянето му. Можете да  приготвяте насипен чай. Процесът на работа е точно като начина, по който приготвяте студено кафе. Машината за студено извличане на кафа може да бъде ваша от Кickstarter на цена 199 долара.