продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

ITEHIL най-бързата и безопасна система за филтриране на вода

Нека да ви представим ITEHIL това е високо прецизна система за филтриране и пречистване на вода, която използва RO мембранен филтър за пречистване на всяка вода, до която се докосне. От чешмяна вода до нетретирани сладководни източници, няма вода, която ITEHIL да не може да обеззарази. Страхотен за туризъм, къмпинг, оцеляване в пустоща. RO мембранните филтъри са в наномащаб (0,1 нанометра) по-малки от обикновените филтърни мембрани (10-100 нанометра) като знаете че повечето вируси са с диаметър 10-300 нанометра, така че ITEHIL може наистина да филтрира повече от 99,999% от вирусите. В сравнение с други филтри на пазара RO мембраната има по-силен филтриращ ефект и може да филтрира повечето водоразтворими вещества, като сапунена вода, кафе, тежки метали, органични замърсители, котлен камък, флуорид, бактерии и др.

От езера през реки до потоци, ITEHIL филтрира при източника за бързо и удобно просмукване на вода. ITEHIL има степен на обезсоляване от 97%, за да гарантира, че вашата обеззаразена вода е по-чиста от всякога. Преносимото филтриране на вода никога не е било толкова просто. ITEHIL има вградена 3-слойна филтърна мембрана, която може ефективно да филтрира и да подобри ефекта на пречистване. Входът за вода се филтрира от два слоя ултра-ядрени мембрани и прахови частици като пясък и прах се изхвърлят през изхода за отпадъчни води, а след това вредни вещества като бактерии се филтрират през RO мембраната, за да се получи чиста вода. Дългата 2,5 метра тръба осигурява ефикасно засмукване.

Перфектен за труднодостъпна вода, която е извън обсега – но не достатъчно далеч, за да се насочи тази система за филтриране и пречистване на вода! ITEHIL има вградена литиева батерия от 6000 mAh, която може да пречисти до 40 литра вода след пълно зареждане, достатъчно за 2-3 дни употреба. Поддържайте захранваща банка на USB-C, соларен панел, захранване за кола, за да го заредите. С  напрежението на зареждане от 24V, захранване от 24W може да заредите ITEHIL. Вграденият композитен филтърен елемент и RO мембранен филтърен елемент на ITEHIL поддържат подмяна. За да се гарантира, че чистата вода се филтрира, RO мембранният филтърен елемент се препоръчва да се сменя веднъж месечно, а композитният филтърен елемент се препоръчва да се сменя на всеки шест месеца.

Независимо дали отивате на туризъм, на къмпинг в пустинята или сте в страна със съмнителна канализация, ITEHIL е лесен за носене навсякъде, за да можете да пречистите всеки източник на вода, който срещнете. като  канализационна вода, речна вода, езерна вода, общинска чешмяна вода и др.  Неговият преносим, ​​ръчен дизайн е лесен за носене, достъп и преместване в зависимост от уникалния водоизточник. Всяка вода, всяко време на всякаква среда! Филтърната система можете да закупите от Кickstarter на цена 199 долара. Това е 33% от цената на дребно която ще е 299 долара.