продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Univiz Smart автоматични вакуумни контейнери

По-свежо, по-дълго. Толкова е просто. Екип от дизайнери разработи основното решение за запазване на вашата храна. Използвайки интелигентния механизъм за постоянно налягане, интелигентният автоматичен вакуумен контейнер Univiz (AVC) изтласква въздуха и запазва свежестта и хранителната стойност на храната за 10 секунди. Въздухът е вашият най-голям враг за поддържане на качеството на вашата храна във времето. Въздух, който влезе в контакт с храната, ще я дехидратира и окисли, което позволява на плесента да расте, за да унищожи вашата храна. Това е мястото, където Univiz AVC върши своята работа, той може да вакуумира въздуха от кутията, ефективно да забави контакта между кислорода и храната и да запази вкуса, свежестта и хранителните качества на храната.

Не е необходимо допълнително оборудване! Покрийте капака, заключете щипките и с едно щракване върху цифровия панел автоматично стартираите вакуум помпата като запечатайте въздуха за 10 секунди! Възприемайки специална вакуумна система, Univiz AVC е в състояние да запази храната ви свежа 5 пъти по-дълго. В сравнение с традиционната ръчна вакуумна помпа, Univiz AVC е по-ефективна, стабилна и спестява усилия. Използвайки интелигентната технология за постоянно налягане, отрицателното налягане на въздуха вътре в контейнера се наблюдава и поддържа на 22 Kpa, за да се гарантира, че няма да навлезе въздух. Когато вакуумът в контейнера е по-малко от 15 Kpa, интелигентният механизъм се рестартира автоматично, за да вакуумира обратно към стандартното ниво.

Univiz представлява комплект от 2 различни по размер кутии с капаци с обема от 2.4  и 3.5 литра са идеални за всяко съхранение на храна. Големите контейнери имат възможност да съхраняват до 4 по-малки контейнери. Univiz Automatic Vacuum Canister има вградена презареждаема литиева батерия от 2500 mAh, оборудвана с универсален микро USB кабел за зареждане, насладете се на живот на батерията до 1000 часа и 450 вакуумни употреби след едно пълно зареждане.  Всички материали са хранителни и не съдържат BPA! Корпусът на кутията е направен от тритан, той е много по-лек от стъклото и има изключителна издръжливост, което ви позволява да боравите с него без страх от счупване, потенциално намалявайки и отпадъците. Капакът е изработен от изключително издръжлив ABS, който осигурява издръжливост и запазва контейнера запечатан.

Вакуумираните контейнери за съхранение са напълно годни за многократна употреба. Почистете ги след употреба и съхранявайте други храни отново за вакуумно запечатване. Освен това ги рециклирайте лесно. Когато Univiz AVC напълно изхвърли въздуха, той наистина е устойчив на течове, без значение как го разклащате, стига да не щракнете, за да го изпуснете. Вакуумните контеинери можете да закупите от Кickstarter  на цени за 2,4 литра контейнера 109 долара за 3,5 литра контейнера 119 долара.