продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

HOTO мощен многофункционален електрo инструмент

Пригответе се да добавите повече искра към живота си с HOTO, мощен многофункционален въртящ се комплект инструменти, който има всичко необходимо, за да сбъднете всичките си мечти „Направи си сам“! Разгърнете вашите творчески идеи в дърворезба, гравиране, шлайфане, полиране, рязане, подстригване на ноктите на домашни любимци и много други! Оборудван с 35 вида аксесоари с висока производителност , той отговаря на различните ви изисквания при рязане, шлайфане, фрезоване, почистване, полиране, пробиване, шлайфане и гравиране. Той също така предлага повече възможности за работа и е задължителен както за домашни майстори, така и за професионалисти.

Цялата машина тежи само 240 g , което я прави лека и удобна за хващане, докато работите по вашите проекти. Дори в такъв малък размер на тялото, той може да осигури максимална скорост до 25 000 оборота в минута. Благодарение на мощния си подсилен мотор, той осигурява истинска производителност. Включващ пет различни предавки за скорост от 5000 до 25 000 оборота в минута. С настройка за запаметяване на предавките , той може автоматично да запомни и запази последната използвана предавка по време на прекъсната работна сесия.

HOTO 35-in-1 Rotary Tool Kit е проектиран за различни сценарии и може да се използва върху различни материали. HOTO може да издържи до 50 минути при пълно зареждане благодарение на вградената литиева батерия с голям капацитет от 2000mAh. Пригответе се да се насладите на завладяващите си творения, без да се притеснявате, че батерията  ви ще свърши. С поставката за зареждане HOTO може да бъде лесно достъпен и презареден. Освен това можете да зареждате батерията между приложенията, за да удължите ефективно живота на батерията. Предният край на комплекта въртящи се инструменти.

HOTO 35-in-1 е оборудван с LED пръстеновидна безсенчеста запълваща светлина, която намалява сенките на фоновото осветление, помага при обработката на детайли и прави повърхността на детайла по-ясна. Кажете сбогом на бъркането в кутията с инструменти, за да намерите това, от което се нуждаете. Иновативният разглобяем калъф за съхранение прецизно класифицира вашите универсално съвместими HOTO аксесоари. Можете да закупите комплекта инструменти  от Кickstarter на цена 60 долара с 40% отстъпка.