продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Marshall Stockwell II пренася се леко но звучи тежко

Макар лятото да е в своят край, повечето от нас все още насочват  вниманието си към приключенията на открито и барбекютата в задния двор, на които ще се наслаждаваме през следващият месец и, както при всички неща в живота, те са по-добри с саундтрак, така че преносимият високоговорител е страхотно допълнение към вашата техническа гама. Най-добър избор определено би бил безкрайно впечатляващият и перфектно преносим високоговорител Stockwell II от екипът на Marshall. Портативният Bluetooth високоговорител Stockwell II е един от най-популярните продукти на Marshall.

С тегло от само 1,4 кг, Stockwell II предлага доста впечатляващ бас въпреки рамката си с компактен размер. Използвайки True Stereophonic, този качествен високоговорител предоставя многопосочно изживяване, което ще ви потопи във вашата музика, на закрито или навън. Портативният Bluetooth високоговорител Marshall Stockwell II е с изключителна производителност и предлага 20+ часа преносимо време за възпроизвеждане с едно зареждане – което е повече от достатъчно, за да се насладите на барбекю или крафт бира около лагерния огън. Неговата рамка е съчетана с каишка за носене го правят идеален за пренасянв със вас си, където и да водят приключенията ви.

Всички преносими високоговорители Marshall осигуряват уникално многопосочно звуково изживяване и качеството на звука наистина е безупречно. Stockwell II е оборудван с Bluetooth 5.0 технология за безжично възпроизвеждане на музика. Възпроизвеждайте музика с всяко Bluetooth устройство на разстояние до 10 м  от високоговорителя. Stockwell II разполага със силиконова външна част, стоманена метална решетка и IPX4 водоустойчив рейтинг, което го прави изключително здрав и издръжлив. Горният панел на Stockwell II разполага с аналогови копчета за управление на баса, високите честоти и силата на звука, което ви позволява фина настройка на точния звук, който желаете.

Stockwell II има възможности за бързо зареждане, така че можете да го вземете и да си тръгнете в миг  20 минути ви осигуряват 6 часа преносимо време за музика, докато пълно зареждане на батерията отнема около 5 часа. Stockwell II има USB-C вход за зареждане на вашия телефон, таблет или друго съвместимо устройство. Този превъзходна колонка ще ви струва 219 британски лири  и не е трудно да разберете защо портативният Bluetooth високоговорител Stockwell II е един от най-популярните продукти на Marshall.