продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

GoAir-Най-бързата интелигентна въздушна помпа

Има много малки въздушни помпи на пазара но не всички изпълняват коректно своята функция. Нека обаче да разгледаме една помпа която претендира да е интелигентна въздушна помпа „всичко в едно“ това е  GoAir най-бързата въздушна помпа. При неа са налице 25 цилиндъра за компресиране на въздух което дава възможност за по-бърза скорост на надуване, и за  да напомпате повече гуми. Помпата  изпълнява функция за рестартер за кола като включва и LED светлина като може да се ползва като мобилна Power Bank и за  интелигентно измерване на налягането в гумите. Въздушната помпа GoAir може да надуе  до 9 гуми с до 2.5 bar налягане , което като скорост в момента е непостижимо за всички малки помпи, като това е най-новата технология за въздушна помпа на пазара. Времето за напомпване на гума от 2,4 бара обикновено е в рамките на 2~3 минути. Скоростта на напомпване е бърза, но гумата не се поврежда, което спестява време.

Когато поставите въздушната тръба за да помпите автомобилни гуми, помпата може автоматично да измерва налягането в гумите. Можете да го настроите според най-добрата стойност на налягането на вашата гума. Помпата не само надува, но има и функцията за рестартиране на автомобила. Той използва технологията за литиева батерия с висока мощност 60C, батерията ще произведе пик от 1200A за кратко време. Може да рестартира вашия автомобил (6.0L бензинов автомобил и 3.0L дизелов автомобил) за 1-3 секунди, а двигателят на автомобила може да се рестартира до 60 пъти. GoAir ще ви помогне да се върнете отново на пътя без чужда помощ. Решаването на проблема с рестартирането, който води до това, че колата използва твърде много електричество и не може да рестартира двигателя, това ви позволява да бъдете по-безгрижни по време на пътуването си. Работната температура на уреда е -30 ℃ ~ 80 ℃ и може да работи нормално във всяка среда.

GoAir е вграден LED астигматичен фар с бели, сини и червени светлини които могат да се използват алтернативно. Бялата светлина може да се използва като нощна светлина и фенерче при къмпинг.  Може да се използва и като домашен източник на светлина. Червената светлина и синята светлина могат да се използват като SOS аварийна светлина, когато колата се повреди или къмпинг.  Въздушната помпа е мобилна захранваща банка и капацитетът на захранване е 15000 mah , който може да зарежда електронни устройства като мобилни телефони、iPad слушалки  високоговорители и т.н Портът за зареждане е с постоянен ток, който е с висока скорост на зареждане и спестява време за чакане. Екранът с цифров дисплей и настройката на клавишите осигурява по лесна работа с настройки за помпане на автомобилни гуми, баскетболни топопки,  гуми за мотоциклет, велосипед надуваеми дивани/матраци, надуваеми възглавници, кръгове за плуване и т.н. както и  режим на захранване от батерията.

Настройте различни стойности на налягането на напомпване според различните обекти на напомпване, за да реализирате интелигентно измерване на надуване и налягане в гумите. В същото време може да се използва като допълнителна разапалка за открито барбекю или къмпинг, за да помогне за запалването на огън, за да предотврати изгарянето на ръцете. Формата на решетка и дизайн, помага за ускоряване на разсейването на топлината и подобряване на експлоатационния живот на въздушната помпа. Може да закупите компактният компресор от Кickstarter на цена от 99 долара.