продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Компактният Mesa на Solo Stove поставя бездимен огън на масата

Solo Stove добави още едно елегантно огнище към каталога си, като този път намали характерния си бездимен дизайн в удобно за маса решение, което нарича Mesa. Очарователното малко огнище се предлага в набор от различни цветови опции и има малък отпечатък, внасяйки нова топлина в затворени пространства или може би дори при пътуване с раница. Mesa e от неръждаема стомана и е миниатюризирана версия на впечатляващия набор от по-големи огнища за задния двор на Solo Stove. Те разчитат на внимателно проектирана камера, която засмуква въздух през вентилационни отвори в основата, нагоре през стените и навън през горната част на огъня, за пълно изгаряне на частиците дим, докато гори.

https://media.solostove.com/transform/b682c7da-229b-4c7c-ba53-b0c9f319c49f/Mesa-Mom-and-Son?io=transform:fill,width:825,height:825&quality=40

Огнищата се се предлагат в различни размери, за да отговарят на различни условия, от просторни задни дворове до по-тесни градски вътрешни дворове, но Mesa се приземява като най-малкият от групата. Той е с размери 13 см в ширина и 17,2 см височина и е проектиран да бъде поставен в средата на маса или друга повърхност, където пространството е ограничено. Компактното огнище се твърди, че се запалва за няколко минути, Mesa работи или с традиционно дървесно гориво, или с пелети, с включен специален адаптер за пелети. За да предотвратите изгарянето на масата или повърхността отдолу, той също идва със стойка, която се сгъва и може да бъде опакована в огнището за лесно пренасяне.

https://media.solostove.com/transform/71577b9c-32c5-4194-9085-71bfbf91f549/Fall-Shoot-Day-3?io=transform:fill,width:825,height:825&quality=40

Просто поставете Mesa в центъра и запалете огъня. Когато сте готови да вземете и да тръгнете, сгънете краката и поставете стойката си в Mesa за компактно съхранение и ултра преносимост. Благодарение на 360° Signature Airflow (добре проектиран въздушен поток) всеки може лесно да запали бездимен огън. Просто поставете горивото си вътре и запалете запалката си, за да се насладите на топъл огън само за няколко минути, независимо дали сте за първи път или професионалист. Просто добавете гориво, докато огънят ви угасва, за да поддържате бездимния си пламък. С тегло от само 635 г.

Mesa също може да бъде добър вариант за туризъм или къмпинг за тези, които не могат или не искат да мъкнат по-тромаво огнище. „Mesa свети лесно и с по-малкия си размер пасва на всяко открито пространство“, казат от Solo Stove. „Създаването на добри моменти никога не е било по-лесно и ние сме развълнувани да видим нови и съществуващи клиенти, събрани около тази гениална настолна камина с ниско ниво на дим.“ Наличен в различни цветови схеми Mesa може да бъде ваш сега на цена от 80 долара.