продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Ovomote универсално адаптивно дистанционно

Появата на универсалното дистанционно управление е естествена еволюция на удобството на домашните уреди, но е и част от еволюционната история на технологичният живот. Ovomote е иновативен безжичен контролер, който превръща традиционните домакински уреди в умни домашни устройства за секунди. Това е универсално дистанционно управление всичко в едно, което съчетава всички функции на традиционните дистанционни управления в едно. Без значение колко дистанционни управления имате, Ovomote ги замества всички за по-удобен живот. Ovomote работи не само с развлекателно аудио и видео оборудване, но и за интелигентно управление на дома, интелигентно осветление, термостати, интелигентни домашни центрове и най-популярните смарт устройства.

За разлика от други универсални дистанционни, които могат да контролират устройства поотделно, Ovomote може да бъде персонализиран да контролира поредица от действия като изключване на светлините или дръпване на завесата и гледане на телевизия или игра на игра. Не е необходимо да избирате кое устройство искате да контролирате. Ovomote го прави лесно. Вместо няколко щраквания върху различни дистанционни управления, отнема само ЕДНО щракване върху Ovomote, за да завършите действията без усилие. Отличаващ се със зашеметяващ огромен сензорен екран, вече не е необходимо да дешифрирате абстрактни символи или да помните сложни комбинации от бутони. С Ovomote всички операции са интуитивни и логични. Ovomote има способността да контролира домашните уреди от разстояние, използвайки всепосочен инфрачервен сигнал без никакъв мъртъв ъгъл.

Този висококачествен инфрачервен компонент с хоризонтално покритие от 360° в пълна посока няма да бъде блокиран от стени или разстояние и осигурява радиус на управление до 10 метра (действителното разстояние на управление се влияе от инфрачервената производителност на приемащото устройство). Ovomote използва най-ефективния метод за предаване на сигнал, включително IR, Bluetooth и WLAN връзка за надеждна стабилност и безпроблемен контрол. Сега вече не сте ограничени до пряка видимост и можете да управлявате устройствата си от всяко място в дома. Ovomote включва пълна поддръжка за Alexa и Google Assistant, така че можете да се насладите на интелигентен гласов контрол за много умни домашни устройства.  Дистанционното разолага до 20 W бързо зареждане което гарантира край на разхвърляните кабели.

Ovomote се предлага с безжично зарядно устройство и допълнителен USB-C изходен кабел, който поддържа вашата маса или работен плот чист и подреден. Ovomote се предлага с вградена батерия от 2000mAh, която издържа до 10 дни в зависимост от употребата. Всяка станция, уебсайт или устройство е ясно обозначено като проста икона. Вашият любим канал, функция или действие е само на едно кликване. Ovomote поставя нов стандарт за стил с външна обвивка от бяло и дървесно зърно с остър, минималистичен, съвременен външен вид, който черпи вдъхновение от технологичната естетика. Интелигентното дистанционна може да бъде ваше от Кickstarter на цена от 89 долара с 35% отстъпка.