продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

millo air безмоторен магнитен блендер от ново поколение

Преди пет години чухме за компактния блендер millo, който според съобщенията е бил само 25% по-силен от обикновения блендер. Е, за новия millo air се твърди, че е още по-тънък и по-лек от предшественика си и изобщо не произвежда шум от двигателя. Подобно на оригиналният модел, millo air се състои от две основни части: основа, захранвана от батерии, и прозрачна смесителна камера с капак, която се пълни със съставки, след което се поставя с главата надолу върху основния модул. Това е първия в света блендер с магнитно въздушно задвижване (известен още като MAD) в  своята основа. В блендера няма мотор, вместо това е използван генератор на магнитно поле които е абсолютно безшумен.

Въртящият се магнитен диск вътре в капака за смесване е херметически затворен, така че едва можете да го чуете. Генераторът, в основата завърта редица магнити в капака за смесване, които са прикрепени към остриетата. Без въртящи се части, без вибрации, без шум. Всъщност единственият звук, който ще чуете, е от смилането на съставките. Обхватът на мощността на повечето безжични блендери е до 10 Wh. millo air е толкова мощен, че смазва конкуренцията с удивителните 45 Wh пикова мощност, това е звяр! Неговите немски проектирани остриета са в състояние да натрошат лед, ядки или моркови в пълен размер за секунди.

Kickstarter Careers | Interview, Salaries, and More - Blind

Уредът притежава първата по рода си настройка за контрол на последователността millo ще разпознае промяната на консистенцията на напитката в реално време. Просто задайте нивото от грубо смесено до копринено гладко. Блендърът millo air работи с литиево-йонни батерии, което означава, че блендерът може да направи до 10 смеси, преди да трябва да се зареди отново. Иновативна технология MAD  позволява да бъде проектирана преносима основа за блендер, която е невероятно тънка и лека – тя е само 750 грама.

millo air е толкова иновативен , че създава случаи на употреба, каквито не сте си представяли досега. Тъй като е мощен, преносим, ​​издръжлив и значително по-тих , той е идеален за използване във фитнеса, офиса, пикник, къмпинг, плаж или ваканция в чужбина. Ако се интересувате, millo air в момента е обект на кампания в Kickstarter. Ако приемем, че достигне производство, залог от 169 британски лири ще ви осигури такъв – планираната цена на дребно е  254 британски лири.