продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

светлина

Yeslamp Evo регулируема LED настолна лампа

Работата на настолен компютър под светлина, особено ръчното създаване, рисуване, поправка на вериги, четене, учене или отдалечени видеоконференции не е лесна. Доброто осветление никога не е налично, защото лампите с нажежаема жичка и обикновените LED лампи не са ефективни или наистина здрави. Ето защо сме толкова горди да ви представим регулируемата светодиодна настолна лампа Yeslamp Evo. 6-осната регулируема LED настолна лампа с широкообхватно въртящо се рамо, която винаги предлага перфектната светлина и яркост за всички ваши работни изисквания на работния плот! Не можете да правите разлика между черните и тъмносините чорапи? Възможно е индексът на цветопредаване (CRI) на вашия източник на светлина да е твърде нисък, за да отговори на вашите нужди.

Всъщност конвенционалните LED светлини могат да наранят очите ви и да изкривят действителния цвят на материалите, с които работите – което е особено важно, ако сте дизайнер, архитект или занаятчия. Yeslamp Evo решава това, като използва специални LED мъниста, проектирани с индекс на цветопредаване включващ спектър, който е близък до естествената дневна светлина. Това осигурява удобен за окото източник на светлина, който ви помага да виждате, четете, работите и творите по-добре с минимално усилие на очите — като същевременно възстановява автентичния цвят на всеки обект, с който работите. Налице са 60 специални LED светлинни перли на Yeslamp Evo ви позволяват да изследвате 5 нива на яркост и 5 опции за цветова температура – винаги идеалното уравнение за осветление за всеки конкретен повод.

Една от ключовите характеристики на Yeslamp Evo е, че има сгъваема дълга ръка с множество регулируеми диапазони. 3-те регулируеми рамена на лампата, които съставляват Swing Arm на Yeslamp Evo, разполагат с 6 оси на движение и множество възможности за въртене. Как бихте искали да имате перфектната настолна лампа, интегрираща набор от няколко други функции, за да бъде изключително удобна? Вашата регулируема LED настолна лампа Yeslamp Evo е: Гъвкава със възможност за персонализиране, безпроблемно я прикрепете към всяко бюро с лесна за използване щипка за бюро, която също е оптимизирана по размер, за да поддържа инсталиране в отвора за свързване на проводника на всяко бюро. Налице е интегриран календар и дисплей за време. Тук присъства USB порт за зареждане на лампата удобен дисплей със сензори за температура и влажност в Целзий или Фаренхайт. Можете да използвате алармата като будилник, без да изисква други притурки, които заемат място.

Зареждайте бързо другите си устройства от интегрирания USB порт. Накратко, това означава, че можете да използвате различни ъгли и настройки и  функции за да се насладите на най-широката гама от регулируема светлина, която покрива всички ваши специфични изисквания, когато работите на бюро. Най-добрата част е, че вместо множество джаджи да претрупват работното ви пространство на работния плот, имате нужда само от тази тънка LED лампа, за да направите всички тези удобни функции достъпни за вас. Можете да имате своята универсална настолна лампа от Кickstarter на цена 109 долара.