продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Tineco Toasty One тостер който препича хляб със сензорен екран

В днешния интелигентен свят няма много място за добавяне на малко интелигентност към всеки уред около нас. Вероятно със същата мисъл наум, Tineco, 24-годишна компания, произвеждаща прахосмукачки и сешоари, сега предлага интелигентен тостер. Наречен Toasty One, този нов уред идва със сензорен панел. Може да звучи твърде непосилно за просто устройство като тостер. Но ако помислите, може да е доста удобно. Точно като всеки друг прост тостер, той се предлага с двойни гнезда за поставяне на филийки хляб. Но това, което прави Toasty One различен е фактът, че потребителите могат да препичат хляба си до един и същ цвят или до две различни нива на хрупкавост.

Precision Touchscreen-Enabled Toasters : Tineco 'Toasty One'

Използвайки сензорния панел, потребителите могат да задават желаните от тях нюанси на хляба. За да бъдем точни, цялото семейство може да запази до 10 различни предпочитания на сензорната система за по-бързо препичане. Toasty One също идва интегриран с патентованите технологии на Tineco – GoldenCrispy и IntelliHeat. Технологията GoldenCrispy гарантира желаните препечени резултати всеки път. Устройството блокира влагата, за да предложи перфектна хрупкава текстура на външната повърхност на хляба, докато вътрешността на хляба остава ароматна и ефирна. Освен това, подвижната тава за трохи и вграденото автоматично повдигане правят операцията доста по-лесна.

От друга страна, патентованата IntelliHeat помага за фина настройка на целия процес на препичане, като идентифицира състоянието на хляба в реално време. Следователно, той може автоматично да регулира топлинната мощност и след това да препече хляба до избраното ниво на хрупкавост. С патентованата технология на Tineco Toasty One той задържа влагата и сортира любимите ви хлябове, от пълнозърнест тост до печени тостове, за тази прекрасна хрупкавост. Интелигентният тостер разчита на автоматични програми. Те са предназначени не само за затопляне на хляба, но също така могат да бъдат адаптирани към притопляне като на пресни така и на замразени продукти.

Лек, среден, тежък или прегорял… Как изглежда вашият перфектен тост? Възможностите са неограничени!  Използвайте плъзгача на интуитивния 4-инчов сензорен екран, за да изберете желаното ниво на оцветяване и voilà – това, което изберете, това получавате! Продажната цена на Toasty One достига 339 евро. Трябва да бъде наличен от средата на септември 2022 г.