продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Maverick Viñales MV12 модерен луксозен двуетажен кемпер

Кемперите обикновено не се смятат за луксозни . Обикновено те се използват за къмпингуване и за мъкнене на АТВ и мотоциклети. По-приятно е от спането на палатка, но като цяло се харесват само на определени хора. Това е така, защото повечето хора никога не са виждали Maverick Viñales MV12 на компанията Риоха – луксозен, двуетажен кемпер. От футуристичния си екстериор до модерния интериор, този дом на колела предлага елегантно изживяване.

Rioja Singular Vehicles е компания от Испания, която съществува от 1860 г. и е специализирана в адаптивни кемпери, автобуси, ремаркета и мобилни станции за събития. Компанията си е изградила име като производител на автомобили с най-високо качество, който предлага уникални продукти, различни от всичко друго на пазара. Риоха е работил с няколко компании от най-високо ниво, като Porsche, Red Bull както и във Formula One и други частни клиенти.

https://www.startupselfie.net/wp-content/uploads/2022/09/Rioja-Luxury-Motorhome-Kitchen-Dining-01-696x696.jpg

Ако гостите бяха със завързани очи, преди да влязат в едно от специализираните превозни средства на Риоха, биха си помислили, че се намират в луксозна сграда с висококачествени мебели, подови настилки и декорации. Въпреки това, с малко разглобяване и няколко щраквания на бутон, превозните средства Rioja могат да се превърнат в мобилни единици. Rioja е една от малкото компании в своя клас и продължава да разширява границите на възможностите, както доказва Maverick Viñales MV12.

https://www.startupselfie.net/wp-content/uploads/2022/09/Rioja-Luxury-Motorhome-Kitchen-Dining-02-696x696.jpg

След като луксозният дом на колела Риоха е неподвижен, хидравлична система повдига покрива му и изтласква различни секции от превозното средство. След няколко минути MV12 се превръща в напълно трансформиран двуетажен кемпер. Процесът на трансформация изисква малко сглобяване. Собствениците ще трябва да повдигнат тентата и да вмъкнат стъклени панели, за да създадат балконско пространство на втория етаж. С повдигнат покрив и изскочили други отделения, MV12 е масивен. Въпреки че е впечатляващо, би било трудно да съхранявате превозното средство и да намерите места, където да го използвате.

https://www.startupselfie.net/wp-content/uploads/2022/09/Rioja-Luxury-Motorhome-Living-Room-696x696.jpg

Вътре се чувствате като в луксозен апартамент, оборудван с всичко, което би имал един стандартен дом. Целият интериор е с изискан и модерен дизайн. Има просторна родителска спалня със самостоятелна баня, работно място и плазмен телевизор. Има още две други елегантни стаи, зона за разходка и допълнителна баня. Обикновено кемперите са с ограничено пространство за съхранение, но собствениците няма да се притесняват за това в MV12, тъй като има скринове и дрешници за всеки гост.

https://www.startupselfie.net/wp-content/uploads/2022/09/Rioja-Luxury-Motorhome-Bedroom-696x696.jpg

Компанията твърди, че нейните луксозни кемпери могат удобно да спят до осем души. Някои легла, които не са необходими, могат да се сгънат до стената, за да се освободи допълнителна стая. Компанията не предоставя официални цени, тъй като всяко от превозните средства Rioja е напълно персонализирано. Клиентите могат да избират между едноетажни или многоетажни кемпери и да променят всеки детайл по свой вкус.

Като се има предвид индивидуалните предпочитания, изчислено е, че Maverick Viñales MV12 струва над 2 500 000 долара. Целият този лукс не е евтин. При такава висока цена повечето хора могат само да мечтаят да притежават луксозния дом на колела Риоха, компанията обаче предлага наеми. Всеки, който се интересува от наемането на едно от превозните средства, може да се свърже с Риоха чрез уебсайта му за цени и наличност.