продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

светлина

DarkMaster елегантен високо производителен фенер

Били ли сте някога разочаровани, опитвайки се да намерите специално фенерче, което наистина да ви радва в тъмнината? Може би твърде много фенерчета на пазара не изглеждат по-различно поне досега. За да направят разлика, екип от опитни оптици инженери и механици, посвещаващи живота си на иновациите във високоефективни изкуствени източници на светлина са горди да ви представят революционното фенерче DarkMaster. Той е предназначен както за вътрешна, така и за външна употреба като осигурява супер еднородна светлината, отлично цветопредаване и изключително дълъг живот на батерията комбинирайки своите патентовани магнитни рефлектори и три режима на изходна светлина които могат бързо да бъдат зададени това са –  директен режим, дифузен режим и отразяващ режим.  Няма нужда да прикрепяте отделни части, за да зададете различни режими! Бързо, лесно и за свободното време!

Отървете се от досадната еднопосочна верига на интензитета на светлината. DarkMaster може да увеличи или намали интензитета на светлината чрез съответно натискане на бутоните + и -; Могат да се задават до 6 нива на интензитет. Фенерът може да свети непрекъснато 120 часа в най-ниският режим на интензивност. Може да се използва като нощна настолна лампа или като ваше лично тайно осветление. Гениалният дизайн на рефлектора ви позволява лесно да настроите посоката на осветлението, дори когато четете книга или използвате мобилния си телефон късно през нощта, без да безпокоите половинката си до вас. Революционното фенерче DarkMaster може да ви помогне да виждате както никога! Изящната оптична леща създава светлинно петно ​​с еднородност с висок интензитет, което ви позволява да видите всеки детайл. Индекс на цветопредаване CRI >95 кара DarkMaster да разкрие истинския цвят на обектите в тъмнината.

Чрез изящната оптична леща на DarkMaster светлината се оформя в квадратно и равномерно светлинно петно, за да разкрие много малки детайли на обектите. Стандартът IP67 за водоустойчивост позволява ви да изследвате обекти във водата. Дори можете да поставите  Darkmaster под вода. Налице е вграден магнит. Можете лесно да прикрепите DarkMaster към кола, метална поставка, хладилник… и т.н. Darkmaster се прикрепя здраво към повечето повърхности от железни материали. Отпуснете ръцете си за секунда. Стандартна 6 мм резба в централната долна част на DarkMaster, адаптиране към повечето статив на фотоапарат. DarkMaster е проектиран да адаптира батерии с множество размери (размер AAA*3 или единична литиево-йонна клетка което означава батерия с 18 мм в диаметър и 65 мм дължина).

Той ви предоставят високоефективна акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 18500mWh със защитна верига вътре и сертификат за безопасност. А порт тип-C на батерията с функция за зареждане и разреждане ви позволява да зареждате батерията с помощта на зарядно устройство за мобилен телефон (тип-C). Патентован дизайн на оптичната леща кара 200 лумена на фенерът да упражнява своята максимална ефективност. Светлината, излъчвана през оптични лещи, е по-равномерна от другите фенерчета на пазара, което позволява обектите да се виждат много по-ясно. Интересният фенер DarkMaster може да бъде ваш от Kickstarter  на цена от 89 британски лири.