продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

DriveMo MAX X бърза и мощна преносим помпа за гуми

Запознайте се с безжичният портативен компресор за помпане на гуми DriveMo MAX X той има капацитет на батерията 12000mAh, което го прави победител на пазара. Пълният сензорен екран прави надуването по-интуитивно и ясно, а функцията за автоматично изключване улеснява работата. Няма да има повече чакане в гаража за помпане. DriveMo Max X е чудесен спътник за надуване у дома, при пътуване, къмпинг, езда или приключение на открито. Изключително широката съвместимост прави възможно работата с всякакви видове автомобили, мотоциклети, велосипеди, електрически тротинетки, топки и плажни дюшеци. 7,4-инчовият сензорен екран показва всички данни, от които може да се нуждаете. Проверявайте ясно индикаторите като режим за кола/мотоциклет/велосипед/топка, единица, стойност на налягането, режим на захранване и оставащо ниво на батерията. Има и стойност на налягането в гумите в реално време, така че да можете да видите всичко с един поглед.

Премиум мотор е сърцевината на усъвършенствано помпане на гуми. DriveMo MAX е оборудван с мощен 550 DC двигател с медна четка и 22-цилиндров механизъм. Модернизираният мотор значително повишава скоростта на надуване с 50%, осигурявайки средно 38 литра въздушен поток на минута. Напомпването на стандартна гума 235/40R19” отнема само около 6 минути. DriveMo MAX X е с три високоскоростни 4000mAh литиеви батерии, с общ капацитет на батерията до 12000mAh, което е с 30% по-голяма мощност от обикновените продукти. Това ще повлияе пряко на максималния брой надуваеми лодки, както и на максималния полезен обхват с течение на времето. С едно пълно зареждане той може да напомпа шест  стандартни автомобилни гуми с налягане от 0 до 2,5 BAR. След като батерията се изтощи, можете просто да включите DC кабела за колата си и да започне помпането. Гъвкавото превключване на захранването го прави наистина адаптивен инструмент.

DriveMo MAX X със сигурност може да работи като захранваща банка за зареждане на вашите електронни устройства, така че да не се чувствате изтощени. Максималният изход е 5V 2.4A. Без значение кой режим на надуване изберете или само в случай, че може да се наложи ръчно да коригирате въведената стойност, можете да докоснете бутона „Увеличаване“ или „Намаляване“, докато достигне желаната от вас стойност на налягане. Когато надуваният артикул достигне предварително зададеното целево налягане, устройството автоматично се изключва. Можете да бъдете сигурни, че DriveMo MAX X ще ви освободи от притесненията за свръхнадуване.

С едно докосване можете да превключвате между PSI, BAR, KPA, KG/cm² единици за налягане. Ако не се открие въздушно налягане по време на работа, той автоматично ще се изключи след 5 минути. Компресора действа като нещо повече от помпа за гуми. Има 100 лумена LED светлина с мигаща светлина и SOS функция, разположена отгоре, която ви помага през нощта. Усъвършенстваната структура и добре проектираната система за разсейване на топлината го правят да работи напълно добре в среда от  0 до 40 ℃. Компактната електрическа помпа може да бъде ваша от Kickstarter  на цена от 89 долара с отстъпка от 32%.