продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

 ScrewDriverKing универсална отверка с комплект накраиници

Нека да ви представим ScrewDriverKing™ това инструмент с иновативен дизайн с мисъл за вас. Опакован с всички основни инструменти за винтове. Ето нещо много специално, което създадено да ви улесни! Вижте проблема и решението едновременно. Спестяване в реално време. Всички инструменти са видими и лесно достъпни с едно движение на вашият пръст. Превърнете джоба си в ходеща кутия за инструменти. ScrewDriverKing™ не само ви позволява да носите всички инструменти, от които се нуждаете, но също така ви позволява да разменяте инструментите, които искате да носите или не. Инструмента е проектиран с безпроблемна удобна дръжка против хлъзгане, която ви позволява умело да използвате всички винтове като лост за захващане.

Със  ScrewDriverKing™ вашите винтове дори не трябва да лежат на земята. те винаги ще бъдат в техните специални отделения. Той измерва точно хоризонтални и вертикални повърхности за тези от нас, които обичат да правят нещата правилно. В този инструмент е интегриран голям кръгъл нивелир , който ви позволява да центрирате позицията на отвертката. Внедрени са две линийки както в инчове, така и в метрични единици. Страхотни функции, които всички можем да оценим във времена на нужда. Теглото е проектирано да бъде равномерно разпределено навсякъде. Резултатът е инструмент, който се чувства добре в ръцете. Предотвратява умората и умората на предмишницата, когато се държи за дълъг период от време. Много отвертки се предлагат само с няколко винтови бита. А при други ще трябва да носите отвертката и винтовете в отделна кутия. ScrewDriverKing™ има пълни комплекти 24 винтови накрайници и ви позволява да ги носите всичко в едно.

ScrewDriverKing™ има стандартен 6 мм комплект за по-голямата част от ежедневния ремонт или за хоби, или за работа. Можете да превърнете вашия ScrewDriverKing™ в напълно професионална мощна  8 мм отвертка за по-големи/по-дълги винтови битове – Philips и плоски глави за по-големи задачи. В него няма остър нож, но с плоският край на отверката може да отвори вашите пакети. Ако сте като онези от нас, които получават пакети почти всеки ден, помага да имате този инструмент точно до вас по всяко време. Можете да отваряте бутилки, буркани или кутии за боя. ScrewDriverKing™ предлага гаечен ключ за спици във всички налични размери. Конструкцията е изградена от материал който има ценна комбинация от висока якост, добра устойчивост на корозия и твърдост.

Може да сте спокойни, че инструментът, който сте получили  ще ви служи цял живот. Някои инструменти остават скрити в гаража с други инструменти. Някои ръждясват или се губят някъде и никога не можете да ги намерите, когато имате нужда от тях. Не и за ScrewDriverKing™. Може да бъде до другите ви красиви джаджи, защото има уникален външен вид и е красив на вид. В допълнение, той ще бъде готов за вас, когато имате нужда от него. Мултифункционалната отверка се предлага в Kickstarter на цена от 89 долара сега като можете да спестите до 110 долара от пазарната цена, която ще е 199 долара.