продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

светлина

Fenix ​​E-Star за светлина по-всяка време и място

Истинските спешни случаи изискват светлина, независимо дали можете да заредите фенерчето си или батерията е изтощена – а има моменти, когато изобщо нямате резервна батерия. Аварийното фенерче Fenix ​​E-Star води при всякакви обстоятелства, включвайки лост за зареждане с пръсти, който захранва светлината с ръчно захранване, когато е необходимо. Вградения  супер кондензатор, може да осигури временно съхранение на енергия при липса на AA батерия. Аварийното фенерче Fenix ​​E-STAR разполага с три нива на яркост и режим на разпръскване от 100 лумена, които се захранват от включена Ni-MH батерия от 1300 mAh . Може да презаредите батерията, като я включите в USB източник на захранване или като просто натиснете възвратния лост за зареждане.

Този лост активира вграден супер кондензатор за буфериране на електрическа енергия, който може да осигури непрекъснато осветление дори без батерия и не е необходимо да се поддържа с постоянно натискане. Вградения кондензатор се включва, за да разпределя електричество, когато батерията спре да захранва или няма инсталирана батерия, което позволява на самия E-Star да съхранява и разпределя заряда си равномерно. E-STAR е перфектният инструмент, който да имате в готовност и никога да не се тревожите дали батерията е заредена.

В зависимост от настройките, можете да постигнете максимално време на работа от 120 часа или безкрайност с ръчно натискане може да внесете ярка светлина в ситуация по ваш избор. С три нива на яркост които варират от светлина с 20 лумена до режим Low с един лумен, докато режимът Turbo осигурява изблик на интензивна светлина със сила 100 лумена, която хвърля на 40 метра разстояние. Дизайнът с троен източник на енергия може да се захранва във всяка ситуация, независимо дали се използва USB-C акумулаторна NiMH батерия, обикновена AA батерия или използване на стария генератор с ръкохватка за натискане.

Налице е точков лъч със 78° площно осветяваща разливаща се светлина и поликарбонатна леща с оптичен дизайн за минимизиране на загубата на светлина от LED лъча. Корпусът от ABS пластмаса е същият материал, от който са направени каските, което го прави идеалният избор за изграждане на опростеното, но здраво тяло на фенерчето. Fenix ​​E-Star  несъмнено е преносимо фенерче. предназначено за извънредни ситуации, при които може да няма захранване. Това е страхотен уред, която да имате под ръка в комплекта си за аварийна готовност в къщата или в колата! Ръчното фенерче може да бъде закупено на цена 36.95 долара.