продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

POMOLY LumberJack титаниева печка на дърва за къмпинг

Запознайте се с Lumberjack Max Fastfold преносима и лека бързо сгъваема титаниева печка  на дърва за палатка, която незабавно превръща всяка палатка в уютно и топло пространство, която също ви позволява да готвите и дори да имате барбекю, ако искате. Една преносима готварска печка е толкова добра, колкото бързо се  сглобява  и разглобява – защото е направена да остане в движение с вас и да работи навсякъде, без да се превръща в тромав аксесоар. Това означава че горивната камера може да се монтира и разглобява лесно и отделно, без да претърпява никакви повреди. Pomoly LumberJack е преносим и компактен. Можете да го сгънете, включително да сгънете горивната камера в основата, да опаковате всяка част в чантата за носене. Pomoly LumberJack е 100% титаниева печка с дебелина  на ламарината 1  мм.

Въпреки че титанът е толкова здрав и устойчив, колкото стоманата с високата си якост, той е много по-лек и устойчив на корозия. Точката на топене на Pomoly LumberJack е 1668 ℃, което означава, че тази печка няма да се деформира при високите температури, от които се нуждаете, когато я използвате. С разглобяем двуслоен дизайн, тя е моментално готовата за употреба фурна, която винаги сте искали за вашите екскурзии извън мрежата. Чрез просто премахване на горния капак и замяната му с грил, Pomoly LumberJack се превръща в готово за употреба барбекю.  Скарата е подсилена, така че да може да издържи на естественото топлинно разширение и студено свиване на скарата, като същевременно издържа на минимална деформация във времето. Фурната също има топлоустойчиво странично стъкло за висока температура, което улеснява поддържането на това, което печете или готвите, под визуален контрол.

Pomoly LumberJack също е лесен за почистване. Можете безпроблемно да отворите вратата за почистване, за да извадите цялата пепел или да оставите повече кислород за оптимално горене. Всъщност от двете страни на печката и в горната част на стъклото на печката ще намерите плъзгащ се контрол на входящия въздух, който ви позволява да го плъзнете навътре или навън, за да контролирате входящия въздух, за да горят по-добре дървата. Типичната камина има кош за трупи, който поддържа дървата за огрев лесно достъпни и сухи. Това удобство е достъпно и за вас с Pomoly LumberJack. Основата му работи като поставка за дърва за огрев достатъчно близо до горивната камера, за да поддържа дървата сухи с наличната топлина. Когато сте навън във влажни и дъждовни зони, можете да поставите основата отгоре и първо да оставите земята да изсъхне. Във всеки случай винаги ще имате сухи дърва за барбекю в слънчев ден или за уютни моменти на готвене и отопление в дъждовна вечер.

Pomoly LumberJack се предлага с компактен чайник, който също е лесен за носене и много удобен. Поставете го отстрани на печката и дръжте водата винаги под ръка, независимо дали е за пиене или за готвене. Когато готвите, разтегателните рафтове на Pomoly LumberJack работят като специални крила, които можете да добавите към основното тяло на печката, за да ви улеснят. Преносимата печка се предлага в два налични размера. Което ви позволява да решите капацитета за отопление и готвене. Компактната печка се предлага от Kickstarter на цена от 949 долара с 50% отстъпка. Цена на дребно ще е 1899 долара.