продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

транспорт

Liftboxx камион за товарене и разтоварване на нивото на земята

Базираната в Белгия kомпания Liftboxx е специализирана в ефективни решения в транспортния сектор. Liftboxx има 100 години опит в индустрията и има една проста мисия: „Да направи логистиката по-бърза и по-ефективна“. Компанията се фокусира върху устойчивостта, както и върху производството на висококачествени продукти. Компанията Liftboxx наскоро представи своя електроразпределителен камион. Това е решение, предлагано за гъсто натоварени райони, които изискват по-ефективни решения за пътуване, и е специално разработено за градски райони. Камионът позволява на потребителите да товарят бързо и да разтоварват бързо на нивото на земята.

Клиентите могат да закупят разпределителния камион Liftboxx с бруто тегло на превозното средство от 3,5 – 5,0 и 6,5 тона. Има възможността да закупят различни кабина с предно предаване. Клиентите ще имат избор между EURO 6 дизел, на газ или изцяло електрически кабини. Разпределителният камион Liftboxx е с дължина до 5 метра и височина 4 метра. Той може да достигне общо до 180 конски сили, подобни на тези на малка семейна кола. В позиция за товарене докинг станцията Liftboxx лежи на 50 милиметра над земята. Товароносимостта, с която може да се справи камионът, е до 4 тона. Основата на всеки товарен превозвач или контейнерна единица е направена от лек алуминиев под който се спуска до нивото на земята само за секунди.

След като шофьорите пристигнат в дистрибуторския център, разтоварването на техния товар е лесно и може да се направи, без дори да излизате от превозното средство. Компанията изчислява, че в рамките на само 2 минути празният контеинер може да бъде оставен и нов ще бъде прикрепен и водача ще бъде отново в движение. Работниците, които използват товарни камиони, често са жертви на болезнени наранявания при повдигане, но Liftboxx има за цел да спре това. Товарният под на автомобила лежи изцяло на земята, което позволява на потребителите директен достъп и помага за предотвратяване на наранявания на коленете и ставите.

Камионът осигурява бързо товарене и разтоварване на нивото на земята. Това е малък камион с голям полезен товар. С различни блокови контеинери за много приложения, всички с лесно прикрепяне, без да напускате кабината. Спестете време чрез предварително зареждане на транспортни контейнери, които по желание могат да се издигнат до височината на товарната платформа.